learn wisdom by reflection, imitation and experience

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

segmen teringin nak hack blog orang.


walaupun ade stengah jam lagi, tetap jugak nak try join segmen nih...
huhuhu...

alif teringin nak hack blog nih keretamayat sebab blog nih tersangat lah memberi pengetahuan yang berguna untuk sejagat dan pengisiannya buat alif tak tido malam...best3!!! hahahah...

Share:

8 komen:

NasZ said...

good luck..teruskan menghack..huhu...

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

Areef Ibn Naim said...

salam,

header tu sy guna khidmat fahmi mahat @ fahmimahat.blogspot.com/

Siti Arfah said...

Blog2 jugk, tdo jgn d abaikn. hehe. btw cntek header bru awk.^^,

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

ramai betul aim nak hack blog ben ni.. hee~

teringin nak hack blog

alif ismail said...

@nasz: bro.... segmen ni xde pemenang kah??? huhuhu...

@areef: owh... thanks a lot my bro areef....

@siti arfah: huhu...lately alif tido selepas SUBUH.... thanks sudi puji header yg tak seberapa tu...

@solomolo: Jaga2 tak pasai2 esok lusa blog bro dah x leh nak bukak...hahahaha...

@izzat: hahahah...biase lah bro ben kan glemer.... org glemer mmg ramai yg minat...heheheh...

Siti Arfah said...

aliff= wah tdo lps subuh . . xbpe bgus tu. huhu

alif ismail said...

@Siti Arfah tu lah....risau gak dengan penyakit tak tido nih...aduh....

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support