learn wisdom by reflection, imitation and experience

Ahmad??

Kawan-kawan sekalian alam...penah dengar tak lagu "Ahmad" nyanyian Aurora Salwa??? Layan jugak alif dengar lagu ni walau pertama kali..heheheh... Bagi alif, lagu ni agak berani lah sebab letak tajuk "Ahmad". Tapi alif rasa lagi best kalau gantikan dengan nama "Alif"...heheheh...



Hai Ahmad..
mmm… hoooo..
Ahmad.. mmmmm
Ahmad.. mmmmm

Pertama kali si aku malu-malu
Saat ku dekat ku ragu-ragu
Mungkinkah dia suka padaku
Ah Ah Ahmad..

Ternyata tanpa ku duga-duga
Aku terima salam darinya
Bergetar saatku membalasnya
Ah Ah Ahmad..

Dialah Idola
Dialah Superstar
Mampu menggetarkan ranah jiwa
Dia yang ku nanti
Selalu terpuji
Ingin ku dekat, selalu ku dekat..

Ahmad… Yang selalu dihatiku
Ahmad.. Luluhkan keangkuhanku
Ahmad.. Ingin aku cepat-cepat
Bercinta dengan lelaki paling hebat..
Ahmad.. Peribadinya sederhana
Ahmad.. Tiada banyak bicara
Ahmad.. Ku tak mahu lama-lama
Mendekat kepadaku dengan segera..

Ternyata tanpa ku duga-duga
Aku terima salam darinya
Bergetar saatku membalasnya
Ah Ah Ahmad..

Dialah Idola
Dialah Superstar (Superstar)
Dia yang ku nanti
Selalu terpuji



Inikah Aurora Salwa??? boleh tahan jugak minah nih..
apsal die minat sgt kat Ahmad?? kenapa bukan Alif????
huhuhu...




Share:

16 komen:

Anis Akhir said...

tak pernah dgr lagi lagu tu...nanti anis try cari..:)

zarulfarhana said...

penah dgr lagu nie lam radio..

Eyda Dania said...

nng best lgu ni....t eyda nyanyi kn utk alif..tjuk lgu alif...hehe

alif ismail said...

anis: try la cari n dengar lagu ni... donlod je kat www.4shared.com...

zarulfarhana: ha ah, kat lam radio slalu gak pusing lagu ni...alif pun degar pertama kali kat radio pastu trus donlod..

eyda dania: best kan cik eyda???? hehe... bila nak nyanyi utk alif tu??? hahahah...

...Minah BluR... said...

jgn bersedih sayangku. Ahaks..
sori la tk terpilih huhu. sush MB nak pilih. tuh amek aiskem tuh.hihi^^ *rasuah2*

Siti Arfah said...

Hahaha. Ce aliff tu tnya kt aurora salwa tu sndri npe dia brmint nme ahmad bkn aliff. hehe

alif ismail said...

siti arfah: alif segan r nak jumpe arora salwa... nak sebuat name die pun takut salah nanti...huhuhu...

vampire's lovex said...

hahha ...

ahmad kan ramai,sebab tu dia x buat nama alif....*jawab bagi pihak komposer tu..jhehe

alif ismail said...

vampire: hahahah... macam tu ka???? huhu... xpe nanti alif nak tukar jadi nama 'ahmad' lak...heheh

Siti Arfah said...

aliff= blum cbe, blum tau. hehe

alif ismail said...

siti arfah: nak cUbe...nak cuba..!!!! heheheh

Siti Arfah said...

Aliff= Hehe. Cube jgn x cbe.^^

alif ismail said...

@Siti Arfah dah cUbe...memang best..!!!!!!! heheheh

Siti Arfah said...

Hahah .

Aisyah Nabilah Alias said...

lagu ni eeerrrr.....

alif ismail said...

@Aisyah Nabilah Alias kenapa sis aisyah??? ni mesti fanatik lagu ahmad kan??? hehe...

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support