learn wisdom by reflection, imitation and experience

Follower Bertuah ke-111



Just nak rakam simple wish untuk saudara Hafeesz Amran ni sebab jadi follower alif yang ke 111. But sadly alif tak dapat nak jejak die balik sebab bro nih tak letak "link" kat profile die... hukhukhuk... harap2 die baca post ni dan cepat-cepat ubah setting untuk profile die..

anywany, Congrats for the 111th followers. Lepas ni alif nak jejak follower yang ke 222 plak...
Share:

11 komen:

Mohd Zakwan said...

Biar betik ! Cepatnye naik ,brape usia blog ni ? Apa rahsia? Jeles Zakwan..

...Minah BluR... said...

Wahhhhh...
tahniah weyh tahniah..
MB dulu pun..nak naik seratus tu mkn mase jugak... keep it up bro~

nty lah Mb buat segmen.. hehe.. lmbt agy la kot. huhu

TeAqArH said...

troskan dgn entry2 menarik n dpt menarik UV dtg ke belog kite..^_^..
congrats alif

zarulfarhana said...

wahh...cepatnya naik....truskan usaha lg...

alif ismail said...

@Mohd Zakwan bro zakwan...jgn jeles lah... alif cuma buat yg terbaik je utk semua org..heheheh...

alif ismail said...

@...Minah BluR... MB xpelah dah jadik menteri besar skrg...hahahah!!!

i just cant wait to join you segmen lah...huhuhu...

cepat sket tau..

alif ismail said...

@TeAqArH sis teaqarh...actuali alif xde entry yg baik pun...dan masih tercari-cari entry yg bersesuian dgn situasi sekarang..huhu...

alif ismail said...

@zarulfarhana thanks sis...hehe...biaselah obudak baru nak belaja bejalan katakan..hehehe

safwanmahzin said...

WOW..LAJUNYEEE NAIKK...=) DA BALIK TEMPAT BLAJA JARANG SIKIT LAH BUKAK...=)SUSAH SIKIT...=)

Hafeesz Amran said...

saya dh ubah setting dh :)
lmbt kan sy baca??? huhuhu

alif ismail said...

@Hafeesz Amran hehehe takpe imran asalkan contact selaluy..huhuhu...thanks 4 alert k...

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support