learn wisdom by reflection, imitation and experience

SUNSHINE SMILE CONTEST

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:



2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:


MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya (contoh sahaja):

"Senyuman saya paling ceria sebab saya tengah hepi dan kenyang.." *post optional. "Senyuman saya paling ceria sebab _______"



*******************************************************



Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya


"Senyuman paling ceria dan ikhlas alif.."


dan berikut adalah rakan2 yang alif tag: 

walaupun ramai sangat penyertaan dari kaun Hawa, 
alif harap kaum Adam akan dapat menjuarai contest ni, insyaallah...
Share:

32 komen:

hudaa.udey said...

amboi.. huhu btw gudluck! :)

Anif Abdullah said...

join gak ek..
bro,gud luck too :D

MAISHARAH said...

sy join jga alif hihi...

nice smiles...

shigellazoster said...

toink toink.. cik senah jenguk senyuman manis kamu.. laalal.. :)

zuneta said...

semoga bertuah...

einz miszmessy said...

wow...semanis en. penganjur kite...heeeeeee....adoi da terasa bahang2 nak menang jep...ngeeeeeee...

taufikmaria said...

kunjungan balas!!

wah, bertambah meriah ni.. adam vs hawa, sape yg menang!!

TeAqArH said...

alamak..terlambat sudah..baru mempunyai cota2 setggi gunung eberest nk jd pengomen pertama..hehehe..^_^
btw alif..gudluck okeh..^_^

senyuman tu yang penting..alif ka suke tersenyum..^_^

Azie Azman said...

azie singgah melihat senyuman alif juga.. =DD

good luck tau walaupun kita bersaing..hehe

Gadis Merah jamBu said...

lompat lompat sini

sambil tengok senyuman tuan blog =)

Farah Adibah said...

good luck

blackroses said...

balas kunjungan..

suka tersenyum dan melihat senyuman ek..sesuai

alif ismail said...

@hudaa.udey thanks sis huda... gud luck 2 u toO...!!

alif ismail said...

@Anif Abdullah guD luck 2 u too bro aniff..

alif ismail said...

@MAISHARAH thanks sis maisarah..!!

alif ismail said...

@shigellazoster manis ke..??? hehehe... thanks anyway...

alif ismail said...

@zuneta insyaallah...aminn...

untuk sis juge...

alif ismail said...

@einz miszmessy hehe...bahang sape yang nak menang??? sis ke??? moga2...hihi

alif ismail said...

@taufikmaria thanks sis maria... adam mesti menang...hehehe...

alif ismail said...

@TeAqArH thanks sis teaqarh.... senyum seindah suria ye!!! hihi...

alif ismail said...

@Azie Azman gud luck too sis azie... persaingan sihat...

alif ismail said...

@Gadis Merah jamBu thanks sis gadis merah... lompat2 ye...hehe...

alif ismail said...

@Farah Adibah gud luck 2 u to sis farah...

alif ismail said...

@blackroses thanks sis... hehe... senyuman adalah sedekah paling mudah...hehe..

Diedie Yana said...

amboiii cute smile dia... hehehe datang melawat

TeAqArH said...

bila bace quote senyum seindah suria...terigt masa zmn2 kene rejam time orientasi..huhuh

alif ismail said...

@Diedie Yana thanks sis didie... xde la cute mane pun... (malu-malu)..

alif ismail said...

@TeAqArH kenapa kene rejam teaqarh??? ish2....

Alisya said...

thanks drop by WARDAH ALISYA Gud luck~~

alif ismail said...

@Alisya U are welkom sis alisya...

Aisyah Nabilah Alias said...

Aaron Aziz kah???

macam pelakon..hehehehe...

alif ismail said...

@Aisyah Nabilah Alias haha... ni budak mane tah... hahaha...

si comot...

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support