learn wisdom by reflection, imitation and experience

Tolong Selamatkan Blog alif...

Assalamualaikum...

Minta tolong kawan-kawan yang otai dan senior terangkan pada alif ape sebenarnye yang berlaku pada blog alif ni...??? bukan ape, alif cuma takut serangan hackers ataupun virus je...

situasinya ialah link seperti kat dalam bulatan tu akan appear dibawah kotak komen blog alif.

Persoalannya ialah, adakah alif tersalah setting atau alif kene serangan????

Share:

5 komen:

Freaky said...

haha ape benda nenek kene rogol tu ?

alif ismail said...

@Freaky ntah la... seingat alif petang tadi alif ade terbaca pasal article tu kat blog mane tah... adoyai...

TeAqArH said...

hurm..xtau la alif..tqah pun still newbie dlm blog ni..^_^

zarulfarhana said...

xthu la...

alif haris said...

bro .. aku pn baru tersedar ade bnde ni melekat kt aku nyer satu entri nih .. xtaw ape mende ni .. huhu

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support