learn wisdom by reflection, imitation and experience

Blog Pemilik Sugar Glider M3



Kepada yang berminat dan mungkin baru nak minat (macam alif) kat haiwan comey yang bernama Sugar Glider, jom terjah blog sis pemilik 5 ekor Sugar Glider yang masuk Majalah 3 semalam..

p/s: jumpa gak blog sis ni... cute je anak2 comey die tu...nice entri n sharing jugak..!!
Share:

4 komen:

TeAqArH said...

comelnye..nak jugak bela...ni tgh simpan duit mau beli..^_^

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

nk url blog akk tuh.. huhuh :D

alif ismail said...

@TeAqArH kite same2 simpan duit k... alif dah x sabar nak beli ni...hihi... dah siap survey dah...

plus, dah siap beli kain nak jahitkan poach beg utk SG...hihi..

alif ismail said...

@Fee Hafeezah ketuk keyboard sis, boleh klik aje kat pic atas tu utk direct link... hihi..

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support