learn wisdom by reflection, imitation and experience

Follower Bertuah Ke-222

Assalamualaikum...

Sebelum ke Masjid, alif nak post ni dulu...




Alif just nak rakamkan tahniah je sebab jadi follower alif  yang ke-222.

Alif mencari follower yang ke-333 pula lepas ni...

Ok, salam sayang dan Salam Jumaat dari alif untuk semua!!
Share:

13 komen:

sabella mohamad said...

fehh
hawt giteww

Yuyu Ali said...

ehh macam kenal je tu...thnx a lot alif :)...moga perjalanan alif ke masjid mendapat keberkatan dari Nya :)

zuneta said...

wah...cantik no...ala..mencari follower ke 333 lak ke?? leh ke zu unfollow dan follow balik..hahaha...juz kidding...

Hans said...

walawehhh
hebat lah alif
dah 222
:-)

Racun Serangga Terbaru - Hansect

Muaz Faris said...

harap yang ke 333 tu adalah aku..hehe..

zarulfarhana said...

tahniah....dulu saya yg keberapa la...

Siti Arfah said...

No 333. My fevret number ! :)

Muaz Faris said...

terbaik..!

Abu Huzaifah said...

hoho.. :) terjah2...

namaakulynn said...

nak jadi yg ke 333,tapi dah terfollow. ;))

anyway,keep blogging!u hv nice blog.

Anif Abdullah @Mr AA said...

semakin maju..hehe..

alif haris said...

hehe aku nk jadi yg 333 nnt la .. haha :D

iPai said...

222 ? dah ramai dah tuh ..

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support