learn wisdom by reflection, imitation and experience

Follower Bertuah Ke-333

Assalamualaikum w.w



Tahniah alif ucapkan kepada kawan baru alif kat blog ni... Pemilik blog yang bernama Safinas Azura ni telah berjaya menjadi insan yang alif tercari-cari sebelum ni, iaitu follower yang ke-333 (rase macam tak best pula sebut perkataan follower)

Kawan-kawan yang nak kenal dengan Safinas ni sila klik banner beliau kat atas tu ye..!! Rugi tau kalau tak jenguk blog sis ni sebab die sangat sweet!!!!...

Tahniah dan setinggi-tinggi terima kasih alif ucapkan sekali lagi!!

alif mencari kawan yang ke-444 pula lepas ni... kita tunggu siapakah insan misteri itu...
Share:

15 komen:

syrupmasin said...

untunglahh :D

TeAqArH said...

^_^

Zul Fattah said...

haha.. ini ke..? tahniah dow..

Anif Abdullah| AA said...

boleh tak,anif unfollow..Lepas tu jd follower ke 444?eh..?muahaha..

~YaMaPiNk~ said...

lorh....ramainye....x aci nie!

zarulfarhana said...

wahhh...dh 333 dh...

Suhazli said...

gudjob alif!popular la dia pasni..

hez tunggu header alif ni..tak smpai2 agi..hahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la.....banyak dah follower....aku cipot lagi....


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/segment-my-kind-of-guygirl.html

Afikah Aziz said...

tahniah,follower ramai hehe :)

Mohd Khairi Khadzir said...

ala..dh trlepas!hahah

Amy A. said...

wah..cun la awek ni..patut la bertuah..:D

alif haris said...

wah buat blog review awek sweet ni ^^
nk terjah la haha

Siti Arfah said...

Wah ceptnye dh followers 300++. Tahniah !! :)

aleen aiden said...

bertuah sungguh.siap dapat review hah.hee

alif haris said...

nk btaw aku tag ko dlm latest entri aku eh :)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support