learn wisdom by reflection, imitation and experience

Sempat Jugak Update Walau Kat CC...

salam...

malang sangat hari ni sebab printer office alif rosak then satu shah alam alif pusing cari kedai repair.... fuh penat gile dan rase macam nak marah2 je sebab semua kedai tak terime printer alif... pelik betul..

now setelah hampir 3 jam pusing2 dan cari tempat, akhirnya alif jumpa satu kedai komputer kat seksyen 23 ni... lega rase... so, sementara tukang ni tgh repair printer tu, sempat jugak lah pinjam komputer die untuk updated blog ni walau agak tak selesa...

alif ade kejutan untuk kawan-kawan blog nanti tau...

tunggu...

hehehe...
Share:

4 komen:

TeAqArH said...

okeh..teaqah tunggu

Abu Huzaifah said...

orait... hoho.. ada kejutan ek.. :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

apakah? haha..jeng3...(ketuk2 drum) :D

afeb pilah said...

sempat lagi tu..ahahaha!XD

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support