learn wisdom by reflection, imitation and experience

Wajah Baru Lagi...

Assalamualaikum..

bestnya hujan kat Ipoh....

tenang dan damai membuatkan alif ade mood untuk buat perubahan pada blog alif ni..

header alif sebelum ni
header terbaru alif.

alif ade ubah tagline yang lama kepada yang baru sebab dah genap sebulan alif menjejak blog yang bermacam-macam rupa... ade yang berkisarkan kehidupan peribadi, segmen, politik, kerjaya, resepi dan banyak lagi lah...

dan kini alif ubah sedikit je tagline tu dari perkataan 'menjejak' kepada 'persona'. alif harap lepas ni blog alif akan memiliki aura/persona yang tersendiri...

Ok tak??? mana satu OK??? kalau yang lama lagi OK, alif akan tukar semula...
Share:

37 komen:

Afikah Aziz said...

yg ni pun ok pe...persona dunia blog lg hehe..

alif ismail said...

@Afikah Aziz betul ke OK??? alif tak kretif sgt...

thanks anyway..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

uiiihhh! persona nya..haha..nice yg baru lah aliff...nmpak fresh gitu..ceewahhh! :D

Acik said...

hah hahhh ... rasa cam baru smalam masuk sini, ari ni dah lain da ...
persona bes!

Hans said...

aliff
kamu kekalkan yang baru nih
sebab yg nih cantik
nice header
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

alif haris said...

bro .. nice r header baru ni ^^

Abu Huzaifah said...

huhu... dah ok dah ni... :)

TeAqArH said...

yang ni okeh dah dr yg sebelom ni..smart pun smart

~YaMaPiNk~ said...

nape xwat pesona?

sje sebuk2~heheheh, pakai photoshop ke nie?

ame elms ! said...

love yoour new header alif ! santek ! :D

alif ismail said...

@Fee Hafeezah ketuk keyboard nampak fresh??? hihi...macam buah-buahan dan sayur-sayuran plak..

alif ismail said...

@Acik thanks acik... best sampai menjilat jari ke??

alif ismail said...

@Hans insyaallah alif akan kekalkan...tgk mood camne..haha..

alif ismail said...

@alif haris ye ke aliff???? terharu jap...

alif ismail said...

@Abu Huzaifah tak leh lawan header pak abu huzaifah yang Klasik tuh..

alif ismail said...

@TeAqArH Oooo... maknanya yang lama x smart lah??? dulu kata OK....huhu

alif ismail said...

@~YaMaPiNk~ pesona???? saje nak guna persona... sebab ade 'r'

alif ismail said...

@ame elms ! thanks ame!!!!

iPai said...

aku bab2 word ni kurang sikit r ..

tp header baru memang style . uhuh

iPai said...

alif, shoutbox dah buang .. komen je kat komen .. tak berkenaan pun takpe .. layan je ..

Kaki Wayang said...

Nice header too..keep it up bro..come to my blog..ok..

Hans said...

hahah
eh alif
filem nih baru semalam ditayangkan kut
mana ada dvd nya lagi
adess

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

iPai said...

letak je jejak kasih kat komen .. konfirm aku datang balik .. hehehe

Hans said...

alif tgok cd ke?
kalau cd tu maybe yang part 1 kut
ini part 2 punya

Hans said...

hah...
betul la tu
yg ekau tgok tu part 1 punya
:-)

apik pehe said...

hehehe..dua2 ok

zieyra chomot said...

mane2 pon oke . ikot mane yang selesa lha keyh :)

haney said...

wahh tererr nye.. baru sebulan da 200++ follower. haney da dkt 1 tahun, baru 300 huhuu

alif haris said...

haha terharu lama-lama pn ape slhnye .. :D

zarulfarhana said...

bru sbulan ja cepat naik kn blog nie....tahniah ya...

najihah sahami said...

pesona tu best.nmpak cm matang je. hehhe...


btw, keep blogging. header tu lawa. pndai edit eh. hehe

sembil9n said...

ok2...suke style font tu.... warne kelabu dan putih yg style... tak berat sgt blog ko neh ;)

keep it up! :D

belog|amiyo said...

cantik header. aku nak tempah dengan ko boleh? hehe

vampire's lovex said...

untung lah reti buat header....smart

Abg Yen said...

wah tukar header baru....cantik2...32 komen untuk entry mcm ni je...wah salute lah...abg yen kalo tulis pasal tukar header ke layout ke kompom tak de yang komen hehehe... blog kamu ade aura...cayalah

Anif Abdullah @Mr AA said...

nice header bru ni..huhuk.. :)

Zul Fattah said...

smart ciot ..hencem..

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support