learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Muslimah Untuk Afikah Aziz

Assalamualaikum dan Salam Subuh..

Alhamdulillah.... Selesai juga bersahur untuk hari puasa ke sembilan ni. Pejam celik, pejam celik, dah nak masuk sepuluh hari kita puasa kan..?? cepat je masa tu berlalu. Memang tak dinafikan bulan ramadhan ni merupakan bulan yang sangat membuzykan diri kita. Bagi alif, ramadhan kali ini memang membuatkan alif kesuntukan masa.

Syukur, di pagi subuh yang tenang ni, alif sempat juga masukkan satu entry yang serba ringkas dan diselitkan dengan gift untuk saudari kita, Afikah Aziz yang meminta alif untuk buatkan doodle muslimah. Kepada Afikah, terimalah doodle yang tak seberapa ni. Harap sis Afikah suka. Kepada rakan-rakan yang lain, nantikan kemunculan doodle anda satu persatu, OK? Alif harap semua sabar kerana alif memang selalu mencari masa yang sesuai untuk buatkan semua doodle2 anda.

Azan subuh sudah memanggil2, alif tinggalkan kawan-kawan kat sini saja...

salam...selamat beramal...!!

Share:

21 komen:

anamizu said...

wahhhhhhh comelnye doodle aliff buat!
cik ana nak satu boleh??? hehe




terime kaseh singgah blog cik ana..
slm kenal dr cik ana ^___^

Etong said...

cantik n ayu sngat.. :)

aimie amalina said...

ayooo..
comeynyeee

nak jugak!kikiki

Abu Huzaifah said...

haha.. mmng terbaiklah... comel...

Afikah Aziz said...

Alif,doodle ni comel sgt,terima kasih,jasamu dikenang =)


http://qalamsufi.blogspot.com/2011/08/doodle-cute-dari-alif-ismail.html

merahitujambu said...

buat doodle untuk saya juga..nnt sy cuba buat doole lelaki...comel jee doodle awok

sara zainol said...

sekali tgk doodle tu mcm ala ala fauziah gous pon ad.. hehe alif, very nice doodle "_ like it :)

hyz said...

wahhhh sungguh muslimah.. comey doh....

farah hanim said...

wahhhhhhh
comel thp gaban la
memg muslimah bis
:D

::FAIZ FARISH:: said...

nice

dAyAnA. ヅ said...

besnye tw wat doodle .. ;((

Zul Fattah said...

cute r... cantik...

Fezul Fadhley said...

untuk saya ada x? (sambil wat muka comel) hahax
stuju ngn sara! mcm pojiah gous

afeb pilah said...

comel2! x saba2 tggu doodle ak lak lip..hehe...

akoo pae said...

ehemm bro alif, nak jugak..
haha

ir yien 9897 said...

sangat comel..
pandai nyer buat..
rasa nak print colour then tmpal kat bilik besar2 :) geram..huhu

Edy Fee said...

comelnye..camne nak buat tu.hehe

Mohd Zakwan said...

Alif , nak doodle jugak boleh kee ? balas komen ni kat blog Zakwan ye :)

alif haris said...

perghh .. bro skrg dah jadi tauke doodle jugak hehhe :)

dwaty said...

singgah dari blog afikah... nak juga tahu siapakan gerangan yang buatkan doodle yang comel itu...

salam ramadan

AinSyaz said...

comelnya yang ni! suka sgt! :)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support