learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Aniff Abdullah

Assalamualaikum dan Salam Tengahari Kawan-kawan...

Hari ni dah Ramadhan 11, bermakna tinggal lebih kurang 18 hari je kita akan berpuasa. Ada tak kawan-kawan yang dah beli baju raya? Kalau biskut raya, mungkin ada yang dah mula proses kan???

Seperti biasa alif nak hadiahkan doodle berikutnya buat kawan alif yang agak rapat juga lah dalam blog ni. Dia ni kalau sekali tengok macam budak sekolah lagi, tapi mahasiswa IPTA kot.. Kalau tak silap alif dia ni pelajar UUM... Orang yang alif maksudkan adalah Aniff Abdullah. 



Alif letak kucing kat sebelah tu sebab gambar profile aniff pegang kucing kan??

Alif harap aniff happy lah terima doodle dari alif yang tak seberapa ni. Maaflah doodle ni agak gelap sikit dan tak secerah kulit aniff... berlaku kesilapan teknikal sket...hihihi... maaf ye aniff..

Selamat menjalani ibadah puasa untuk semua...!!!!
Share:

22 komen:

Edy Fee said...

haha comel..hurmm muke muda la kirenye dia ni

merahitujambu said...

tuk sy mana?>??waaa.comell

aRa ❤ aFiq™ said...

comey.. mata uh pnting.. bsinar2.. hehe

Me is Whoa! said...

gua jeles. grr....

dAyAnA. ヅ said...

tebaek la alip .. :))

ikan said...

eh . comeyh .

nk satu boleyh ..?

Anif Abdullah| AA said...

waa..!! smart ahh..thanks alip..
hihi :D

Adylia Qarissa said...

hahaaaa...nampak cute jer :D

NoRa DaDiLLa said...

wahh siap ade kucen.. comel sgt!

Mohd Zakwan said...

Alif ! Zakwan datang untuk ingatkan ALif pasal doodle tu .. jangan lupa buat untuk aku ye :D

Puan Kutu said...

comel dan chubby!macam rupa anak sy Aiman.hehe..

blognizamlah said...

waaa...mber gosip ak nih da dpt doodle..haha...comel2...anep oii...glamor ko ya, sem depan nak sain..hahaha

sha my heart said...

comel.. ada mcm muka anip la.. haha~

hyz said...

comey loteh

Zul Fattah said...

wooo..hencem lol...haha

zuneta said...

wah..makin pandai dah alif ni..encem tu...mata tu, lau tgk leh cair la...haha

syrupmasin said...

haha..kebang semangkuk la si anif tuh..haha

L said...

anda pemaarah ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html#comments

pelangi said...

wwahh.. best nya... saya pon nak jugak!!!

syerz eyryn said...

wah ! dy je ke?? hehe. .
ble nak wat ntokk ryn pulakk ? :P

e k i n said...

Cantik!! kreatifnya ! :DD

Mish Apple said...

nak jugak. . :p

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support