learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Little Nuur

Assalamualaikum dan Selamat Petang...

Petang ni alif ade sedikit waktu untuk bersantai.... sambil bersantai, sambil alif siapkan doodle untuk permintaan kawan yang seterusnya iaitu Little Nuur. Alif harap Nuur gembira dengan pemberian sedikit ole-ole dari alif ni sebagai tanda persahabatan... kepada sesiapa yang masih belum menjadi sahabat Little Nuur, jom kita terjah Nuur...

Selamat meneruskan ibadah puasa kepada semua kawan-kawan di dunia Blog ni... dan seterusnya selamat berbuka puasa...

P/s: alif harap Nuur terima mata doodle ni yang berwarna hijau....
Share:

15 komen:

Afikah Aziz said...

mata kaler ijau lg,pakai lens ke hihi :P

Puan Kutu said...

lenshijau lg..comelnya..sy nak request jugak boleh ker?nak doodle jugak yer alif..:)

haslinda said...

alamak... comey nye... :)

farah hanim said...

amboi..meriahnye mate die
hehe :)
fara nk gakk..xkire
alif kene btkan satu
hehe :D

Etong said...

wahhh semangat hari raya ka tu mata merah hhihi

anamizu said...

wahhh mata die kaler hijau..hehe

ame elms ! said...

alif ... ame nak doodle juga bolehh ? *winkwink*

LITTLE NUUR said...

weee suka suka *sambil lompat*
thanx byk2 alif :D :D :D
for the ole-ole
dah lama nk doodle pakai tudung :D

#excited sgt :)

btw slmt menjalani ibadah puasa :)

ainaa.syafiqah27 said...

comel nak satu..

Me is Whoa! said...

lawanya doodle die. UNIQUE! :)

hyz said...

hamboi... mata ijau.. pakai kotek len ek? heheh cumil2

alif ismail said...

insyaallah alif akan buat satu persatu...

alif pun tak sabar nak buatkan doodle untuk semua, tapi apakan daya kesuntukan waktu..huhuhu...

zarulfarhana said...

comel la..nk gak leh...

Puan Kutu said...

Wah pucuk dicita ulam mendatang..tq in advance yer alif..nti dah siap doodle tu sy buat special entri utk alif,kasi puji kaw2..hehe..

Puan Kutu said...

Hehe ok alif,take ur time..:)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support