learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Merah Itu Jambu

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan 12...

Sejuknya pagi ni terasa menyengat hingga ke tulang rusuk... mungkin kerana rahmat ramadhan ke 12. Semakin dekat kita menghampiri pertengahan Ramadhan kan???.

bercakap mengenai doodle, sedar tak sedar semakin banyak pula permintaan dari kawan-kawan yang mahukan dodol buatan alif... bukan setakat dari kawan wanita, tapi tak kurang hebatnya juga dari kawan lelaki... memang semua sukakan doodle kan???

hum... asalnya alif hanya mahu cuba-cuba je tapi tak sangka mendapat sambutan. Tapi alif suka sebab dengan cara ni alif dapat rapatkan hubungan alif dengan kawan-kawan blog..

Ok, tanpa buang masa, sekarang alif nak serahkan doodle berikutnya untuk seorang lagi teman blog alif yang sangat pink.. jangan terkejut ye kalau anda ke blognya, mata anda akan tertumpu pada warna pink je...hihi... ini mesti peminat cerita kartun cinderella kan??? tak pun barbie doll... hihi... tak lain tak bukan iaitu pemilik blog Merah itu Jambu.

Alif pun baru je kenal dengan si cantik ni. Dia ada bagitau untuk trade doodle dengan alif. pada mulanya alif tak faham maksud beliau untuk 'trade'. rupa-rupanya si manis ni ingin bertukar-tukar doodle..  alif nantikan doodle dari awak tau...hihihi...


P/s: Jambu itu kalau dicicah dengan kicap pun sodap...hihihi... terimalah dodol dari alif ni... harap sis suka..!!
Share:

15 komen:

Puan Kutu said...

dodol mkn time raya sedap gak alif.hehe..

Adylia Qarissa said...

kenapa perempuan suka merah jambu?? heheee

iQa~ said...

iqa xsker merah jambu..

hitam itu menawan.. =)

DoodleLicious said...

abistu, dengan saya camana? dah lama ajak trade dudel... =(

merahitujambu said...

wah..terima kasih..unik mata doodle awok eh...nnt dh siap doodle sy beri kt awok eh..

merahitujambu said...

jambu cecah kicap sedap??ahahah..lawok laa awok ni....sy suka warna yang jambu..yang itu pink..=p..

::FAIZ FARISH:: said...

nice, suka mata dia

ir yien 9897 said...

wewwiiitt nak ngorat doodle,
nak amik adik angkat..heheh nice :)

Afikah Aziz said...

sume doodle alif buat comel2 :)

NoRa DaDiLLa said...

doodle alif memang cantik, comel dan unik... heee... =))

AnaAnis.MUsliMah said...

First time jumpa guys..yg btoi2x buat duDel..klu minat nak share..roger2x sya k..^^

dAyAnA. ヅ said...

cumil .. :)

Siti Arfah said...

Comeynye doodle ni, sopan pn ye. :)

alif haris said...

hai tauke doodle :)
makin hebat skrg buat doodle hehehe

Garang tp Cute said...

comelnye yang ni, berkenan cek !! hehe

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support