learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Zul Fattah

Assalamualaikum..

Kawan-kawan.... macamana puasa hari ni??? Ok tak??? harap-harap semuanya ok2 belaka... jangan ade yang tinggal-tinggal puasa, melainkan yang uzur...

Ok hari ni alif nak bagi doodle yang tak seberapa ni untuk kawan yang agak rapat lah dengan alif kat dunia blog ni... harap-harap dapat jumpa di alam nyata...huhu

dia ni suka sangat post entry berkenaan dengan 'cinta' dan 'wanita' dan agak jiwang lah juga... zul fattah namanya... dia ni single lagi, bagus budaknya... sape-sape yang masih single dan tengah mencari calon, ape kate terjah si dia ni...hihiihii..

harap fattah gembira dengan gift dari alif ni ok???


p/s: zul fattah ni layak digelar doktor cinta sebab tu alif letak 'love' kat tangan die...hihihi...
Share:

18 komen:

haslinda said...

weeee... comel nye... nak jugak... (x malu) hehe...

emm, alif lukis guna ape ek???

laskar pelangi said...

alahai..comelnya doodle dia.siap ada love love lagi:)

bila nak buat untuk pelangi plak?

=)

Etong said...

kementot comel ja!! hihihi

syrupmasin said...

woot..woot pandai buat doodle tuh..

Edy Fee said...

siyes comel giler

anamizu said...

waaaaaaaaaaaaah!!!
comelnye alif buat!!
cik ana nak 1 doodle buleh??
plissss T______T

DoodleLicious said...

comelnyer dudel

jomlah dudel trade

kite nak yang pakai tudung cam afikah punyer =D

Abu Huzaifah said...

wahhh.. hebat.. mmng comel :)

PeRmAtA bIrU said...

comel la alif.. hahah.. zul fatah memang boleh jadi dr cinta..:) aliff... doodle yang alif buat untuk saya tu, saya edit n buat banner untuk segmen.. jom la join.. heheheh..:)

My Name is Mar said...

Lu buat pakai apa ni bai?..
BTW, jemput join segmen Musicbrilliant.com

Zul Fattah said...

hohoho... ala malu nya... jadi doktor cinta kew..? tak kot Alif.. sekadar pesanan atas pengalaman jew..

doodle ni cute r.. tima kasih ya kawan..

aimi adilah said...

bersinar2 mate dy :)

sha my heart said...

just nice =)

Fezul Fadhley said...

waiting for mine.. hehehex

Atiqah Wadiah said...

chumel..sy sgt2 suker dudel n i respek thode yg tau buat dudel nih..awk mmg hebatt. :)

Afikah Aziz said...

comel la doodle alif buat,semua comel :)

SANDRA AZWAN said...

so cool!!!

Anif Abdullah| AA said...

Dalam hati ade taman..
cute gilerr :)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support