learn wisdom by reflection, imitation and experience

Follower Bertuah Ke-555

Assalamualaikum...



walaupun alif baru je sampai ke destinasi yang alif tuju, tapi beban rindu pada blog tak dapat alif pikul lagi... hum, buka je blog terlihat angka follower dah mencecah  557. Ye lah, walaupun angka tu tak sehebat angka blogger lain, tapi alif bersemangat betul sebab dalam tempoh 2 bulan alif berblogging, rakan alif dalam dunia blog ni makin meningkat...syukurlah...

Oraite... berbalik pada tajuk entry nih...alif nak wish tahniah buat rakan baru alif yang kat atas ni sebab dah berjaya masuk ke perangkap 555 yang alif cari. Tapi alif tak dapat nak jejak saudara ni sebab beliau tak tinggalkan link pada profile die... alif harap kalau si dia terbaca entry alif ni, cepat2 lah tinggalkan komen kat entry ni ye supaya alif dapat jejak anda kembali...

huhuhu... Tahniah sekali lagi ye...
Share:

6 komen:

merahitujambu said...

555 je??sy ??x jejak ke??=p

dAyAnA. ヅ said...

wahh . thniah alip .
da rmai folllower uh . :)

Puan Kutu said...

rezeki mengacau dodol la tu makin bertambah follower.hehe..

alia zainol said...

nnt saya unfollow balik pastu saya tggu untuk angka ke-666,saya follow balik,okay? :P

anamizu said...

wahh dah 557..
tahniah alif :)

*selalu blogger x tinggal link kat profile :(

dAyAnA. ヅ said...

a'ah . maen hentam je .
alipp nk tlg buatkan header tuk sy ke . :P
header alip cumil ..

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support