learn wisdom by reflection, imitation and experience

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail

Assalamualaikum..????



Kawan-kawan, setelah menerima nasihat dari teman rapat, alif terpaksa buatkan satu segmen khas (request) bagi mereka yang belum lagi memiliki dan berhasrat untuk memiliki doodle dari alif.

Tujuan alif berbuat begini adalah untuk memudahkan alif melihat senarai dan membuat doodle mengikut giliran sekaligus mengelak ketidakadilan.
Doodle akan dibuat mengikut senarai turutan dari komen entry ini. Jadi, apa tunggu lagi cepat-cepatlah postkan entry anda dan tinggalkan komen di sini bagi memudahkan alif menjejak anda kembali..!!!

p/s: Nak doodle alif, kene lah jadi kawan alif dulu...hihihi... dah dapat doodle jangan menyepi lak ye...hahah..!!! Selamat Berkenalan..!!!!


TARIKH TUTUP: 17 FEBRUARI 2012  

pastikan anda meninggalkan link anda dengan betul kerana link yang broken tidak akan di layan


Share:

157 komen:

NoRa DaDiLLa said...

Alif!!! Nak dodol!! hehe...

http://noradadilla.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

-tAlkativE- said...

Aliff!!mau jugak dodol pree..:P

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

:) said...

nak nak nak ^_^ nak jugak .

http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Adylia Qarissa said...

nak jugak!!!...

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/08/saya-nak-dodol-alif.html

Anif Abdullah| AA said...

wahh.. gud idea..chaiyokk alif!! :D

Anif Abdullah| AA said...

ade entry khas untuk alif..huu

http://neracaparadigma.blogspot.com/2011/08/eh-ada-orang-beri-doodle.html

sha my heart said...

wah, idea menarik ni.
nak jugak..

Eza Boom Boom :) said...

Eza nak jugak, boleh ? Hehe :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

syerz eyryn said...

ryn na jugakk ! :))

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

dAyAnA. ヅ said...

http://daxtemok.blogspot.com/2011/08/saya-nk-dodol-alipp-sebab.html

Citra NaniZam said...

kak citra nak jugak aliff..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

tq

Edy Fee said...

wah bestnye..dah lame tunggu saat offer mcm ni.hehehe
kiki nasib baik dh kawan dulu
kiki

Edy Fee said...

sudah dibuat hehehe time kasih bro :)
http://edyfee.blogspot.com/2011/08/segmen-khas-alif-ismail-doodle.html

sha my heart said...

done.

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

TQ

anamizu said...

alif!!!
cik ana join jugak ni..hehe


http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html



TQ alif ^___^

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen nak dodol jugak...
ID Folower : NurReen

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

Cik Nani Noraini said...

dah jadik kawan aliff!! :)
plus join segmen

http://chantekmath.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-aliff.html

PeRmAtA bIrU said...

disebabkan aliff dah bagi doodle kat saya.. saya wat entri promot segmen aliff yer..:)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/alif-ismail-nak-bagi-doodle-la.html

blognizamlah said...

wahhh...lepas nie sibuk buat doodle la nampaknya alif yerkk...^^

emma said...

waa..comel..comel doodles die..sila la jengah blog ibu shifaa yer.. n_n..

http://pageibushifaa.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

ciksu said...

WAA COMEL2 NK JOIN..

http://ctsurianiarif.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-doodle-alif-ismail.html

Iffah Hazwani said...

Iffah join :)

http://iffahhazwani.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

'Ainun Qalbi said...

nak doodle comel+ cute mute...
http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

wany nak2 !suka mata ea lawa !saia suka saia suka
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

Oh Hani Rrisffa said...

nanak jugak!!°◕‿◕°



http://atieffa.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Amanina Nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Puan Kutu said...

nk g param hujan lebat plak.ok alif,done..

http://www.puankutu.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

tq yer..:)

iQa~ said...

bzla alif lps ni nk wat doodle...

btw, tq wat utk iqa... =)

Adibah said...

Slm Ramadhan..
Sya nk jgk.. bole x??'

http://adibahstory.blogspot.com/

nk kumpulkn doddle dripda blogger lainn..hee2..Korg bt2 doddle nih btl2 kreatif.:)

Joel Leslie said...

SAYAA NAK DOODLE, BRO !

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

TQ!

siti hidayah said...

nak jugak ^^

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Cahaya said...

Nak jugak~ huhu

http://miszcahayagembira.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

mIzZz f4r4h fiEQa said...

sye nK juGAk.. :)

http://sayaanakmamaabah.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif.html

tEngs a Lot... :)

cik abbit said...

nak jugak

http://iniidopaku.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

zuneta said...

nak juga seketul...

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

dah selamat join...mekasih..

merahitujambu said...

sy dh pon siapkan doodle awok..amik ni yee

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/08/hutang-doodle.html

suraiya sofia said...

sy budak baru join..nak doodle..cute miut..

http://suraiyasofia.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

cikintan :) said...

intan nak jugak....

http://pinkyellowpurple.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

super d0uble F :) said...

alif ! nak jugak.hee ;)

http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

thanx yea =)

fsyakirah =b said...

nk jugak nk jugak!!!

http://smilepurple.blogspot.com/2011/08/saya-nk-doodle-alif-ismail.html

Wanie said...

wanie dah buat entry..:)

http://firdanilovestory.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

cek-tintan said...

http://cek-tintanpunyerciter.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

fatin syahirah :) said...

http://putarbelithidup.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

hehe :D

cikji said...

http://cikji.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-doodle-alif-ismail.html

miranawi said...

nak doodle ;D

http://nurhazmira.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

misz l0vely said...

hYe...
j0in ur segmen...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

tq...
;)

wanny wana said...

Hye.

Wanny nak DODOL GREY..

hehehe...


http://wannywana.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

Eikyen said...

heee ,, nx jugak :DD
http://allabouteikyen.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

yayath said...

hye:)yat nak jugak~~~heeee

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

missina said...

join jugak,,,nak sangattttt,,;-)

http://missina08.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

miraedo92 said...

salam Alif..j0in jgak yer!
ni linknyer..
http://miraedo92.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

0k,tQ~

~bUih-bUih ciNta~ said...

wah menarik..nak jugak doodle..:)
http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

alia zainol said...

http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

tq!

Zul Fattah said...

aku boleh join ke? hehe..

Zul Fattah said...

Alif di tag di sini..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/jom-join-blog-list-yuyue.html

Zul Fattah said...

sekali lg..Alif di tag di sini
sorry..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

Yanaa said...

hai alif..yanaa pm nk jugak taw...:D

http://secretoflife69.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

afina rahmat said...

http://rimaujinak97.blogspot.com/2011/08/saya-nak-dodol-alif.html

pemberian free ? wah ! best je bunyinya =D

Master One said...

hehe..nk jgk! mmg xgheti bt pon...

http://masteronedproduct.blogspot.com/2011/08/salam.html

||aLeaSaRa|| said...

owh tak sangka bro alif nak bagi free doodle.rasanya n3 sebelum ni kite ada minta nak free doodle hehehe.tqvm 4 this segmen.ini ye link penyertaan utk tolong kacau dodol;

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/08/segmensaya-pun-nak-dodol-alif.html

fadhdeela said...

waahhh dodol sedapnyer!! nak raya nie sedap mkn dodol..! nak dodol jugakk :P

Meh sini: Yusri & Lisa akan Berkahwin 2012

Sini Juga: Temubual Jimmy mengenai tuduhan isteri beliau!

miss intan :) said...

saye join yee :)


http://lols-loli-lola.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Cik Nani Noraini said...

http://chantekmath.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-aliff.html

aliff, yg sebelum nie tak valid ke?

Cik Nani Noraini said...

alif, awak dah silap komen la. link doodle tadi bukan utk saya.. hehe..

utk elakkan kekeliruan, ape kata alif gune moderation utk komen? senang utk alif jejak org yg dah komen. means alif publish 1 komen, dan buat 1 doodle, dan link pada org yg komen tersebut. selesaikan satu2..

maaf, bukan nak mengajar, cuma membantu..mungkin.. :)

cik hani said...

cik hani nak jugak...

jom melawat blog cik hani...

http://puapoo.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

cik hani said...

http://puapoo.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

cik hani join

Irdyna Insyirah said...

JOIN THIS SEGMENT!! ^__^

http://irdynainsyirah.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Cik Nani Noraini said...

alif :

pergi ke dashboard > settings > comments > comments moderation > tukar kepada always dan save.

anda akan terima komen pada dashboard. dan anda perlu approved komen tersebut. so, anda akan tahu siapa yg komen. boleh? hehe

Irdyna Insyirah said...

http://irdynainsyirah.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

JOIN!!

farhana said...

Skrng ni g mana2 blog, mesti ada entry pasal doodle. Cute!

kinah said...

nak satu ye

http://kinahnazari.blogspot.com/2011/08/nak-dodol-gak.html

NinaAz said...

Alif..ada lagi tak doodle free?? hekhek..nak satu bley =P

http://danishninaaz.blogspot.com

NinaAz said...

=)
http://danishninaaz.blogspot.com/2011/08/segmen-khas-alif-ismail-saya-pun-nak.html

ame elms ! said...

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

maaf laa , quite late publish entry untuk segmen kamu . :)

Zul Fattah said...

hehe..sempat lg kot..?

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

hazirah kasimon said...

hOho..nak gakkkkkkkkkkkkkkk :D

http://umiwalidkusayang.blogspot.com/2011/08/segmen-saye-nak-doodle-alif-ismail.html

piccione blu said...

http://piccioneb-blu.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

alif! alif! bukan tak nak follow alif tapi saya tak boleh nak follow kalau box follow yang kat atas tuh tak ada. myb disebabkan mslh line. hohoho. susah nak sertai pape kalau syrat kena follow dulu"(

Cik Bell said...

Aliff.bell jOin..Bacalah luahan ku di entri ku.Muahaha~



http://mizzchokie.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

NoR said...
This comment has been removed by the author.
NoR said...

Alif!!! sye da folow awk.. So sye nak gak doodle nie.. hiihi..



http://sha-na39.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-pun-nak-dodol-alif-ismail.html

fasarashid said...

alif ct pon nk jgk doodle alif :))
da jd friend alif dah,, :)

http://anasolehah-firsttime.blogspot.com/

Paris Hilton (xila) said...

alif, xila dh join. nk doodles plg glamer tau. hikkk

http://puncakparis.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

maceh ehhhh

Garang tp Cute said...

seriously, nak satu!!..hehe

http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

ikan said...

cuba nasib . hehe

http://seliparhitam-taliturqoise.blogspot.com/2011/08/nak-dodol-dengan-doodle-dari-alif.html

asTaNa iMpiaN said...

http://audiidamerczzz.blogspot.com/

follow me ;)

nak doodle dpd alif !!~~~ ;D

Zerin Boyz said...

Alif!!saya pun nak doodle jugak.plss..

http://zerin-forfun-hobby.blogspot.com/2011/08/nak-doodle-alif-ismail.html

eila's roy said...

join jugak...

http://eilaroy09.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

EIqa said...

ALIF nak DOODLe jugak....
this my blog..follow tauw
http://www.syieqacoklat.blogspot.com

Princess Feyqa said...

fyqa dh lama folo alif :)

http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Aishah S.H said...

ok.orang yang ke-70 beratur utk dodol pree cap durian.hehe

http://jiwamemberontak.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

kalau nak follow pn bole..;D

aneff.marhfiz said...

akhirnya join ! :D

http://kucings.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-dodol-alif-ismail.html

farisya risya said...

http://wwwfarisya.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html
join...join..join...

NajaHmaDi said...

saya nak dodol tuk raya nanti...

http://najahmadi.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Masz Ahmad said...

nk jugak!:)

http://anakahmadbercerite.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Dila Nasurudin said...

alif dila pown nk jgk pleezzzz...

http://dila90.blogspot.com/2011/08/time-keja-nie-leh-blog-walking-lg.html

Nazz@Purple said...

Salam,

Alif..thanks eh..ok ni link nazz

http://nazzcoco.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

::CIK LYNN:: said...

salam alif...
cik lynn nk doodle comel dari alif gak....

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/08/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

thanks!!!

asiah_najihah said...

asiah nak doodle jugak...(^_^)


http://asiahsukacontest.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

piccione blu said...

dah follow dah:)

shyikin said...

syikin nak doodle jugak .. boleh kan :)

http://sorengsoreng.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Kayla bj said...

nak jgk...
hehe..
http://aulia0410.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Cik Domo said...

salam aliff..asfz pon nak doodle..

http://teratakcikasfz.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-doodle-aliff.html

tq XD

nsyud91 said...

nakkk jugak bolee ? Doodle en. Alif sangat lahh comel :)

http://syuddyelmo.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

http://rozitadaud21.blogspot.com said...

alif..mama iman pun nk doodle gak

htto:rozitadaud21.blogspot.com/2011/08/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

MaMa ImAn said...

nk jugak

http://rozitadaud21.blogspot.com

Nur Hanis said...

nak jugak doodle comel2.. :)

http://nurhanismohdisa.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Mish Apple said...

alif . . nak jugak doodle yg sweet2 tu .

http://beehac.blogspot.com/2011/08/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

el-nur vivi said...

alif..ida nak jugak doodle..please..

http://eida-ordinary-girl-photography.blogspot.com/2011/08/saya-nak-jugak-dodol-dr-alif.html

princess d0UbLe F said...

gadis nak doodle !
nak nak nak :)

http://chintakamoo.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-dari-alif.html

check it out yaww ~

~~Ap Hasnida~~ said...

saya nak dodol pree 1...:D

~~Ap Hasnida~~ said...

http://missgarfieldap.blogspot.com/2011/08/saya-nak-dodol-dr-alif-ismail.html

fiLfiL said...

fil nak doodle jugak ;)

http://filzahloading92.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

fiLfiL said...

fil nak doodle jugak ;)

http://filzahloading92.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

farah hairuddin said...

http://farah23-wettbewerb.blogspot.com/2011/08/saya-nak-dodol-alif.html

miss wh0 said...

hehe...fariza ismail nak doodle dri alif ismail..

http://zeroempty.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-pon-nak-dodol-alif.html

Siti Nur Shahirah ! said...

Salam ,sha pun nak doodle alif , :))
http://qeescya.blogspot.com/2011/08/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Nurulhuda said...

I want one :D

http://citationlife.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

shiema sufian said...

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

miss ika said...

ika nak doodle dari alif jugak..comellnye...

http://sicantekkshafiqah.blogspot.com/2011/08/nak-dodol-alif.html

iяDiиa said...

cantik lah doodle yg alif buat . ir nak jugak . thanks :)

http://nurirdinasyazwani.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Takashi Manganji said...

TQ Alif!



http://tulisantakashi.blogspot.com/2011/08/ambe-nok-dodol-se-alif-ismail.html

Miss Kiki Yaya said...

Salam Alif ! Nak doodle dari Alif jugak, boleh? Heee;) Dah, jadi kawan Alif jugak. Maceh !

http://misskikiyaya.tumblr.com/tagged/Doodle

nuhara said...

hara nak dodol juga :)


http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2011/08/saya-nak-dodol-en-alif.html

nuhara said...

hara nk dodol juga

http://nurulhafizahramli.blogspot.com/2011/08/saya-nak-dodol-en-alif.html

aten qylah said...

Salam Alif,nak jugakk ekk :)

http://coklathatifa.blogspot.com/2011/08/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

3no gr33ny said...

aslmkm..en.Alif...
hamba pon nak nak jgk

http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/08/hamba-nak-dodol-alif.html

Anjung Sry Mas said...

Saya pun nak jugak!!!!

http://anjungsry.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

doodeedoo said...

nak jugak alif...

http://doodoodoodle.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

Fuza said...

Salam..
Nak join juga.. nak doodle yg kiut miut dr alif... :-)

http://fuzabutterfly.blogspot.com/2011/08/segmen-request-saya-nak-doodle-alif.html

Lady Jaja said...

assalamualaikum... nak jugak leh? hehe... ^__^

http://ismiladyjaja.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

❤ ins-on9 ® said...

salam...

yessszaaa...
da ciap.... INS nak jugak taw...

http://inscollection-contest.blogspot.com/2011/08/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

TQ Alif...Smoga dimurahkan rezeki...Amin....

Jaa said...

saya nak jugak...10q...

http://jaajahat.blogspot.com/2011/08/segmen-saya-pun-nak-dodol-alif.html

FattKiraa said...

mahu jugakk . . .

http://fattkirakira.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

NoYB said...

Saya pun nak jugak dodoL Alif!

Datang ke bLog saya yer...(^__^)

http://jommaishopping.blogspot.com/2011/08/saya-pun-nak-dodol-alif.html

QasehSuci said...

hari nie last day kan alif ... tak tau Qaseh sempat ker tak ... sory lama x jeguk blog ...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/09/saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Ahmad Haziq Azlan said...

mak oi ramainya.....
waktu ni aku deactive...
patut pon aku tak tau....

NajaHmaDi said...

saya dapat tak?????

mAnjA yAyA said...

aliff..saya pun nak doodle gak..


http://manja-yaya.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-alif.html

Cikgu Jiss said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ramainya yang nak doodle alif alamatnya smpi kiamatlah mama punya waaaaa... tp nak juga... mata kaler cekelat muda huhu..... tapi nak pastekan aliff nyer banner tu kat blog sabar dulu nnt mama belajar dr cinta hati mama hehehe

http://jismaniar.blogspot.com/

ratu zuleyqha said...

nak tambahkan satu lagi kerja alif boleh ??hihi

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2012/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

SLUMBER SAGUN said...

DPT DOODLE PERCUME ! FIRST TIME NI.

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

eika said...

nak jugk bole tak??hhehe

http://eykagreys0n.blogspot.com/2012/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

thanks! :)

Fezul Fadhley said...

Fezul nak jugok!!! ^^

http://shwiit.blogspot.com/2012/02/fezul-fadhley-nak-doodle-alif.html

Masz Sidek said...

doodle awk ciut la... join :D

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

tiera said...

tiera join..

jom semua lawat blog tiera jugak

sambil memfollow..


http://kisahamrara.blogspot.com/2012/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

hanihyzaf said...

dah join .. hope delivery as soon as possible .. wakaka


http://onewanieloveice.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

hidayah dayah said...

nak jugak :D

http://hidayahd.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Nisa nk dodol abang alif

NAL said...

Masih tak terlambatkan NAL nak doodle abg Alif =)

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/02/saya-pun-nak-dodol-alif.html

Yumida said...

nak dodol alif, meh singgah sini jap:

http://umikasum.blogspot.com/2012/02/request-saya-nak-doodle-alif-ismail.html

Kyra Hizrina said...

alif alif ! nak jugak dodol alif~
sini singgah :

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/saya-pun-nak-dodol-alif.html

Nurul Syuhadah said...

Assalamualaikum :)

Alamak ! due date dh habis , baru perasan . klu adh tahu , adah pun join sama :(

ITs okey , tak de rezeki . btw , doodle2 Alif semua cun ! :))

Wassalam.

Anonymous said...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your www.alifismail.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

Anonymous said...

[url=http://buyonlinelasixone.com/#12549]cheap generic lasix[/url] - order lasix , http://buyonlinelasixone.com/#5033 buy lasix online

Anonymous said...

[url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#1575]accutane online[/url] - buy accutane , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#10826 accutane online

Alif Ismail said...

terima kasih semua yang menjoinkan diri ye....

....contest tamat...

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support