learn wisdom by reflection, imitation and experience

Malam Tunas Putra 2011

Salam....

oraite, alif nak share 2 video persembahan dari alif and the geng (Kolej 17 & Kolej 14). Harap dapat jadikan sebagai sumber inspirasi dan semangat kepada diri sendiri, agama, bangsa dan negara...

enjoy the show!!!!!!!!!!!!!!!!


VIDEO 1: MALAM PERTANDINGAN




VIDEO 2: MALAM PENUTUP MAJLIS (PERSEMBAHAN JEMPUTAN)



p/s::::: nampak tak alif yang mana satu????? hehehehe...
Share:

15 komen:

senyumSOYA said...

bagga mnjadi warga arustika!! yeah..^^"

Ahmad Haziq Azlan said...

wah best weh
aku nampak ko yang melenggok lenggok boria tu kan

Zul Fattah said...

haha.. yg mana satu ko Alif? x cam r..

farah hanim said...

congrts meng woo :D

Zul Fattah said...

stelah aku lihat video ni, aku rasa ko yg jd tunku Abd Rahman tu.. betul x?

Ahmad Haziq Azlan said...

mustahil....tunku abdul rahman mana ada lesung batu kat pipi dia

alif ismail said...

hahahahha....!!!!!!!!! sila cari sendiri ye... sape dapat teka alif yang mane 1, alif akan bagi gift yang best!!! hahahah!!!!

farah hanim said...

hahaa
xyh nak k17 sgt alif
fara k16 je ok
hahhahaha

Anif Abdullah| AA said...

alip yang mana satu?? haha

#header ni ok.. makin simple :)

3no gr33ny said...

sungguh..hamba xtipu..kreatif!
siapa empunya idea la yer??
hamba suke..! TERBAIK dari ladang..!

cik bulan said...

k17 mmg the best tiap2 tahun pon..:')..weeee..hahaha

mampoih aku kalo kolej lain nmpak ni..hhahahaha

merahitujambu said...

nk pergi cari aliff mana eh..=p

Eera Shera said...

salam kenal..folo sini

eddy syrol said...

arghhhhhhhh....yg mana satu ni? juling mata carik..kompom aku rabun! grrr

jom singgah sini
yazidy tak suka pura-pura


Hizami Li cakap pasal daniel adie

Hizami Rahim said...

yang mana ni ?

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support