learn wisdom by reflection, imitation and experience

Segmen Kritik dan Pandangan

SEGMEN KRITIK DAN PANDANGAN





SAPE NAK DODOL ISTIMEWA????????????

Kepada abang2, kakak2, adik2 yang budiman, yang comel lote, yang encem2, yang noti2.... kat sini alif nak buat satu questionaire yang simple dan berbentuk contest. 

"...alif perlukan kritikan dan pandangan secara jujur dan telus dari semua pengunjung blog ALIF ISMAIL berkenaan appearence dan segala yang berkaitan dengan blog ni memandangkan alif masih perlukan perubahan ke arah yang lebih baik...huhuhu.."


cara-caranya mudah saja dong!!!!!!

1. Lekatkan gambar yang serabut kat atas tu di entry dan linkkan ke blog ALIF ISMAIL ye....

2. Buat satu entry tentang kritikan pada blog ALIF ISMAIL (pilih perkataan yang ade dalam gambar di atas) dan beri pandangan serta ulasan mengapa anda berkata demikian, dan sarankan cadangan dan idea mengikut pemikiran waja anda.

3. Bila dah siap, tinggalkan jejak anda di kotak komen keramat di bawah ni...

MUDAH kan???? Sila ambik peluang ni untuk hentam atau ape2 aje lah blog ALIF ISMAIL nih...hehehehe...

TARIKH TUTUP: akan dimaklumkan kemudian
* entry anda akan di-review satu persatu dalam blog Alif Ismail !!!! *

* Segmen ini akan terbatal sekiranya penyertaan kurang dari 10,000 penyertaan... (perh..!!!!)
Share:

33 komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

penat aku taip...
hohohohohoho


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/09/blog-alif-ismail-kemas-pada-mataku.html

Ahmad Haziq Azlan said...

klik link ni lagi laju.

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/09/blog-alif-ismail-kemas-pada-mataku.html

Zul Fattah said...

Maaf alif, aku x boleh nk join segmen or GA buat masa ni, aku masih dlam pantang.. aku harap ko fham..

bagi aku la, try ko ubah template baru.. bagi nampak matang sikit..
try ko cari template kat sini..
http://www.deluxetemplates.net/
nanti bila ko dah ada template yg sesuai.. ko buat la header baru.. aku rasa, ko boleh la..

3no gr33ny said...

ni pula kata hamba
http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/09/segmen-kritik-dan-pandangan.html

Ahmad Haziq Azlan said...

aku salah bagi tajuk rupanya
hahahha
tak kisah la kan

anamizu said...

wahhh best ni..
nanti cik ana nk join la :)









cik ana.

Zul Fattah said...

buffday ko ke Alif hari ni? 26/9?

merahitujambu said...

wah menarik segmen kali ni..

NajaHmaDi said...

alif..saya penat dah menulis ni...letih menaip...kononnya la.....penat dah merayu..perkenankan lah hajat saya yer....


http://najahmadi.blogspot.com/2011/09/kritik-blog-aliff-ismail.html


Selamat hari raya :)

Rtp Farra Arisha said...

wow..bagsunya mengadakan segmen..that's good for u kerna bisa tahu akan kritikan dan komentar dari blogger lain akan contents dlm blog ini..
hopefully the segment will be going very well.
have a happy day.

Umie Artoqiemie said...

dodol tu..pergh.

InGkLate said...

http://ingklate.blogspot.com/2011/09/aku-nak-jugak.html... ni nukilan dari aku... kalau tak memenuhi citarasa tuan tanah tu mintak maap la ye..hehe..

alif ismail said...

@InGkLate

http://ingklate.blogspot.com/2011/09/aku-nak-jugak.html

alif ismail said...

terima kasih kepada semua yang sudi join dan beri komen...

edyfee said...

wow pasti ramai lagi yg oin.ehhehe style baru background..gempak la!

Afikah Aziz said...

wah segmen menarik hehe,blog alif ika tgk ok je,nak2 lg header tu,ika suke :)

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

aliff ape kata tutup 18.10.2011.
skang tengah bz pmr :( idea pun x mau my !tapi nak join jugak2 sebab suka dodol aliff !cumil !

Adylia Qarissa said...

dkna tak nak kritik blog alif heheee...dah terbaik bagi dkna :D

C!K NoRa said...

hai Alif! Dah join da... =))

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/09/segmen-kritik-dan-pandangan.html

alif ismail said...

http://noradadilla.blogspot.com/2011/10/segmen-kritik-dan-pandangan-blog-alif.html

suraiya sofia said...

join jugak!!
http://suraiyasofia.blogspot.com/2011/10/segmen-kritikan-dan-pandangan-pada-blog.html

Azri Fathurrahman said...

blog ni alif ismail ni terbaekkkk.. napa tak buat perkataan tu. hehe :D

Joel Leslie said...

Okay, saya join juga! :D

hrp2 alif suka review yg sy buat. hehehee.

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/kite-suka-blog-alif-ismail.html

trima kasehhhhh! :)

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/blog-alif-ismail-sangat-poyo.html

sha my heart said...

Aa, ini ke blog AI?! terkejut sb banyak yg berubah.

Nanti kalau ada masa Sha join ye =)

wan nurul hezrina said...

http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/10/blog-alif-ismail-sangat-poyo.html

mummy dah join

Siti Arfah said...

Doodle alif sume comel2. :D

LadyBird said...

la.. ingtkan terus kritik di sini tadi.. :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

Uit, itu barulah comei ... hahahah.

DoodleLicious said...

Yo yo..

eh, assalaaaaamualaikum..
hihi, dudel dah siappp
Akhirnya...kehkeh sooory ;D

DoodleLicious said...

Haiii..meh la ambik dudel alif kat blog CC nie

NajaHmaDi said...

apa keputusannya Aliff??

Lulu Caldina said...

owh lama dah buat, mesti tak sempat join kan.. takpelah.. anyway, blog ni simple, senang loading.. dan yang paling best warnanya adalah biru..yay

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support