learn wisdom by reflection, imitation and experience

Sejuk....

Assalamualaikum...



Pernah tak anda semua mengalami gejala kesejukan yang tak terhingga??? kalau pernah, di manakah tempat tersebut??? sekarang dan saat ni alif tengah kesejukan di perpustakaan yang indah nian ni. Alif pun tak tahu kenapa library ni teramat sejuk hingga menyukarkan alif untuk bernafas dan membuatkan alif terlalu kerap ke tandas sekaligus membantutkan proses pembelajaran alif.

kadang-kadang terasa seperti berada di kutub utara.... nasib baik tak keluar asap ikut mulut..huhuhu...

bukan tak bersyukur, tapi jauh di sudut hati kecil alif ni sangat berterima kasih pada pihak pentadbiran library sebab telah sediakan kemudahan terulung seperti ni. Cuma satu je request alif, boleh tak perlahankan sikit suhu air-cond library ni agar alif senang dan tenang je kat sini untuk study...huhuhu

p/s: walaupun tangan terketar-ketar, tapi tetap juga tak nak lepaskan peluang untuk jenguk blog...
Share:

11 komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

pakai la sweater dik oi....

::FAIZ FARISH:: said...

dulu masa aku kat academy ar, mmg sejuk gile....

Eza Boom Boom :) said...

pakai baju berlapis-lapis.. Hehe.. ^^. kesejukan pun boleh buat kita pening kepala kan..

e k i n said...

hoho..sama lah perpustakaan kolej saya. sejuk tahap peti ais dah. ade setengah org leh tahan, pelik tol O:

Zul Fattah said...

alala.. kecian nye... aku kena jugak macam ni.. masa lecture.. kalau tak bawak jaket.. memang beku r..

Anif Abdullah| AA said...

suruh ler sesiapa pelok..hua hua..
kat uum ni lagi la sejuk.. beku den.haha

Kim Hyun Arry said...

hahaha..pernah stu ketika dhulu di dewan kuliah sekolah..perghh..mmg mengigil tangan msa tu..dh lah dri pg smpai petang kt stu jer..mse tu ade prgram spnjang hri,,perghh..dh brpe kli g tnds mse tu tak ingt dh..haha...tp mmg cool n steady dpt tdor skli..wakakaka..kenangan bro..hihi

anamizu said...

ekon die guna hospower mantap la tu sbb tu sejuk gile...alif pakai la sweater / jacket next time..hehe :P





cik ana.

3no gr33ny said...

kalau En.Alif mintak empunye library pelankan aircond memanglah makin sejuk..mintak la naikkan suhu.. En.Alif..En.Alif..

Puan Kutu said...

pakai stoking dan baju sejuk bila nak g library..btw permintaan alif tu ada ke org library yg baca blog alif?hehe..

Suhazli said...

PSAS memang terbaek!!

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support