learn wisdom by reflection, imitation and experience

Setelah Seminggu..!!

Assalamualaikum...


Pejam celik, pejam celik, dah seminggu rupanya alif tak update blog. Rasa rindu pada blog dan kawan-kawan pun kian memuncak ni...hehehe... mesti ade lagi antara kawan-kawan kite ni yang masih belum sempat menjenguk blog kan??? Ye lah alif faham, musim-musim cuti dan raye macam ni memang lah kita sangat sibuk dengan pelbagai persiapan dan aktiviti bersama keluarga dan saudara mara masing-masing. Dan alif pun tidak terkecuali...

Bagi alif, aidilfitri tahun ni sangat berbeza berbanding tahun-tahun sebelum ni. Ape yang bezanya??? hehehe... nak tahu???? nak tahu..???? tahun ni alif sambut raye dengan 2 orang baru dalam hidup alif... nak tahu siapa??? ha... salah seorang insan baru dalam hidup alif tu ialah hamba Allah yang comel dalam gambar kat atas tu... Faiz Huzaifah namanya. Dan seorang lagi ialah hamba Allah yang bernama Qaseh Zulaikha. Kedua-dua baby saudara alif ni wujud di dunia ini pada tahun 2011 dan sempat menyambut aidilfitri bersma alif...hehehehe... best kan dapat baby..???

Lusa alif akan mendaftar sebagai seorang mahasiswa di IPTA. Alif tak tahu camna life alif kat sana nanti... dan alif bimbang andai alif tak dapat luang masa yang banyak di dunia blog ni.... Alif cuma harap kawan-kawan doakan yang terbaik untuk alif di sana nanti.. Semoga Allah permudahkan segala urusan alif.... amin...

Dikesempatan ni sekali lagi alif nak ucapkan Salam Aidilfitri kepada semua kawan, baik yang baru alif kenal atau baru mengenali alif, alif ingin mohon maaf andai alif ada melukakan perasaan, terbuat dosa...huhuhu... halal kan ye... rindu semua..!!

salam...


Share:

25 komen:

Lea IsNaw! said...

selaamt menempuh dunia baru aliff :)

Anif Abdullah| AA said...

wahh,comel...

semoga menjadi seorang mahasiswa contoh :)

Puan Kutu said...

selaamt menempuhi dunia penuh pancaroba sebagai seorang student.hehe..semoga alif berjaya..

Zul Fattah said...

Ok Alif.. jangan risau, aku slalu jenguk blog ko.. haha.. smoga Allah permudahkan urusan Alif di U nanti.. haha..

Mohd Khairi Khadzir said...

hensem! haha... rilek ok, nnt mst ade masa nk uodate blog..dont worry hehe

Takashi Manganji said...

Selamat menempuh alam universiti!

::FAIZ FARISH:: said...

musim raya mmg semua sbok... so blog mmg tak terlayan kan? hehe

merahitujambu said...

HEEE sweett jeee

Kim Hyun Arry said...

hihi..aku sllu tgok blog ko,,dlm erti kata lain usha lh kot..hehe..wah comenyer bayi tuh..org yg dukung dye pun comel gak..haha..mane gmbr Qaseh?..huhu..rse nk cubit jer baby tuh,geram tgok kne cium..hehe..hurm,,msuk IPTA mne?amik ape?hehe..tk pe..aku nie mahasiswa gak tp sllu jer ber blog..hehe..

Pusat Tuisyen Perintis Didik said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Cikgu Alif Ismail. Tahniah kerana dapat menyambung pelajaran keperingkat yang lebih tinggi.

All the best dari Pusat Tuisyen Perintis Didik!!! Jangan lupakan student-student Perintis Didik yer!

www.perintisdidik.blogspot.com

syrupmasin said...

wiwiit..godd luck weh nnt :D

Nazz@Purple said...

Salam Aidilfitri buat alif..selamat menghadapi cabaran baru sebagai mahasiswa..gd luck..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

selamat menempuh alam uni..

salam aidilfitri..

Cik Awin said...

alahai...che mat upanya...jmp gak kita kat sini kan..ingat awin lg x?

jenguk2 la blog sy ni
http://sepisorangperindu.blogspot.com/

farah hanim said...

kalo der rezeki
jumpe kat upm alif
hehe :D

iQa~ said...

omeinya....

btw,insyaAllah alif..uni life sgt best...timbala ilmu sebanyak yg bleh k.. =)

zuneta said...

ala..comelnya baby tuuu..suka bau baby..nak2 timang leh..cubit2 sikit leh tak?? hehe...selamat mnjadi mahasiswa...selamat kepada zu jgk...hehe...

yayath said...

comel baby tu:)hehe

salam aidilfitri alif..selamat menempuh alam universiti..

ohho..siyes rase da sangat tua plaknye~~hehe

senyumSOYA said...

gud luck!! jumpa minggu depan ya .. ^^"

||aLeaSaRa|| said...

selamat hari raya ye!owh study smart tau.jgn lupa update entri dan doodle juga tau ^-*

QasehSuci said...

wah...suka bby Qaseh tu..sebab nama cam Qaseh gak...heheh...comei2...yg dukung tu pown comei gak ... camat ari raya alif ... dan selamat menempuh dunia mahasiswa...

alif ismail said...

terima kasih semua yang bagi semangat...insyaallah alif akan buat yang terbaik...

selamat untuk semua juga!!!!

Edy Fee said...

wow tambah anak buah dah..patot la lame tak nampak alif update

izah :) said...

selamat hari raya..:D

merahitujambu said...

alif..jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support