learn wisdom by reflection, imitation and experience

Taman Pelangi


p/s: tiba2 mood nak share puisi yang alif buat 8 tahun dulu. Sebabnya puisi ni macam tiba2 sesuai dengan situasi alif sekarang..huhuhu... walaupun dah 8 tahun berlalu, tetap segar dalam ingatanku...cewah!!!!!!!!! (uwek...uwek...!!)
Share:

12 komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

aku ada team menulis puisi kat utm ni

IMANSHAH said...

nice..ko ada bakat bro

Ahmad Haziq Azlan said...

ko buat la dodol biru kat aku. boleh ganti header aku,
theme aku kan biru'
hahahahaha


ada team, tapi projek dah tak dapat join, takde kenderaan nak keluar

alif haris said...

perghh bro pndai membibit kata2 indah rupanya hehe

anamizu said...

wahhhhh dah 8 tahun ek alif???
indahnye puisi alif buat..
ade bakat laen rupenye alif ni :)








cik ana.

EyqaLuvender said...

sy suke puisi :)
nice one la alif.

3no gr33ny said...

tuan hamba jangalah sia2kn bakat yang ada..teruskanlah memperjuangkan puisi kita =)

Anif Abdullah| AA said...

cewahhh.. jiwang pulekk..haha~

dalam video tu kan,alip yg mana satu.. :P

Anif Abdullah| AA said...

eh dah buang shout? baru nak buzz2..haha

Gadis Misteri said...

wah~ berpuisi dia..
teruskan. nk baca lg!!!

Puan Kutu said...

berbakat juga alif nie yer.like poem very much..:)

Finaz Jaafar said...

8years ago??tp ayat puisi ni mcm seorg yg matang gyler..cool!

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support