learn wisdom by reflection, imitation and experience

Burung Marah....???

Assalamualaikum...

Arghhh!!!!!!!!!!!! stressnye tengok burung-burung marah nih...kenape comey sangat????huhuhu...


Tibe-tibe alif terjatuh cinte dengan burung marah yang comel nih...(walaupun game nye agak menyakitkan dan melukakan hati dan perasaan ku...huhuhu)















ha.... comey kan...???? comey kan???? disebabkan sekarang ni alif dah taksub dengan burung-burung marah nih, maka alif dah ubah theme lappy alif jadi macam nih...
 



comey tak...????? comey tak?????

P/S: saje update entry bosan-bosan....huhuhuhu
Share:

12 komen:

Addin said...

aha ni memang peminat betul ni dengan angry bird. yang color merah tu comel :)

Cahaya said...

Sama la kita Aliff ^^ hehe..pantang tengok nak beli jugak ^^

Puan Kutu said...

haha comel!namanya perlu ditukar jadi burung comel, bukan burung marah.kan?kan?hehe..

iQa~ said...

iqa xde masa nk men skang...klau dh start,ssh pulak nk berhenti men..hahaha~

Zul Fattah said...

aku duk main game ni jugak.. best woo

Anif Abdullah| AA said...

pengaruh angry bird pulak dia ehh.. tp mmg comey pon.wawawa..

3no gr33ny said...

comey jek wt theme burung marah tuh..hihhi

Nazz@Purple said...

hah..dh kene demam angry bird le tuu..

Ahmad Haziq Azlan said...

pergh
fanatik tol

Abu Huzaifah said...

owh... burung marah... skunk lappy marah... hehe

Hawa Ahmady said...

alalala..comelnye...!!

QasehSuci said...

As salam..alif...

Alahai, comeinya lappy dia...betul2 kne penangan angry bird nie..heheh..

Qaseh pown main game nie tapi x lah minat ngan game dia...minat ngan bird2 dia tuh je...

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support