learn wisdom by reflection, imitation and experience

Dodol Untuk Misz Honeyz

Assalamualaikum dan Salam Petang yang Syahdu...

Sebelum alif teruskan group discussion petang ni bersama-sama rakan-rakan kuliah alif, ade baiknya alif post dulu dodol yang tak seberapa ni untuk tatapan sis Misz Honeyz nih...



p/s: hope sis misz honey suke ngan dodol serba unggu pemberian ikhlas dari alif ni k... simpan elok-elok ye... bukan senang nak dapat nih...hikhikhik...
Share:

8 komen:

Lea Isnawi said...

nk doodle jugak!

nak jugak!

*hentap2 kaki*

hihi

Nazz@Purple said...

comel..:)

oo dia punya dh siap..msti nazz xlama lagikan..;)

Zul Fattah said...

glurp..

3no gr33ny said...

sexy nyee mata doodle ni..hehhe

SANDRA AZWAN said...

nice!

anamizu said...

wahhhh mate kaler purple! hehe





luv,
cik ana

eddy syrol said...

nak doodle 3 boleh tak?hehehehe..utk contest (~_~) kalau sudi jd penaja, ley email ke eddy86bloke@gmail.com atau FB eddy syrol.

tq tq

aku tak reti buat doodle =.=

misz l0vely said...

thanks aliff...
suka3...
;)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support