learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Fatin Syahirah

Assalamualaikum...

lama sungguh alif tak berdodol... sebenarnya dodol ni alif buat masa kat kampung hari tu...bosan-bosan cuti mid sem (bukannye nak study) alif pun gerak-gerakkan jari jemari ni buat dodol... dodol alif kali ni lain sikit heh. ce perhati kat mana yang lainnya???


p/s: alif serahkan dodol ni untuk permintaan yang ke berapa puluh tah alif pun tak ingat nak kira. alif harap sis fatin syahirah happy dengan dodol versi baru alif ni... maaf lah kalau alif buat free hair ye... saje je alif cuba kembangkan skill...huhu..
Share:

6 komen:

✿ Cik Nisa ✿ said...

comel yerrrr

Zul Fattah said...

HAHA.. lama menyepi Alif..? lentik kot bulu mata dia.. haha.. seksi

Hafzan Sarah said...

that was super cute!!

LITTLE NUUR said...

baju retro ;p comel kot

QasehSuci said...

cutenya...

3no gr33ny said...

mata sexy habislah...!

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support