learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Wanie

Assalamualaikum dan salam hujung minggu...

Ha...ade sape-sape turun Ipoh tak hari ni???? jom jumpe jom...!!!! alif kat Ipoh sekarang ni tapi petang ni dah nak balik ke Kolej dah...next week ade test 1 dah, satu hape pun tak study lagi nih... 

hari ni alif sempat jugak lah buat dodol untuk sis wanie nih...rasenye mesti dah lama sis wanie ni menunggu dodol ni kan?? entah-entah dah lupa request dodol yang die buat nih..hehehe..


p/s: wanie nak dodol mata biru yek...ni alif buat kan...harap-harap wanie sudi lah terime ye...huhu...
Share:

4 komen:

Cahaya said...

comel nye, ade bunga2 lagi tu =)

Gadis Misteri said...

comel jer~

Addin said...

wahhhh ! ni pun kacak . superb ! :)

Wanie said...

hey3..siap pn doodle sy..hehe

mane lupe la, igt alif yg dah lupe..huhu

btw thanks ya..like the color & doodle :)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support