learn wisdom by reflection, imitation and experience

ETS...ape tu..????

Salam dan selamat malam semua..

dah makan ke semua kawan-kawan alif ni???? hehehehehe....

sebenarnya, alif sekarang ni dalam keretapi (ETS) nak menuju ke Batu Gajah, Perak, ketapi ni pun baru je gerak dalam 10 minit lepas...heheheh.... Tapi sebenarnya alif bukan nak ke Batu Gajah, tapi alif nak ke Seri Iskandar. Nak buat camna kan, stesen terdekat cuma ade di Batu Gajah. Ape yang bestnya ETS ni??? ketapi ni macam komuter gak...baru lagi...ni 1st time alif naik ketapi jenis ni sebenarnya... best jugak sebab semuanya masih baru lagi...hehehehe...

tengok lah gambar kat bawah ni, sempat lagi alif online guna laptop comel dan di bantu oleh berukband YES yang laju cam burung kasawari nih... comey tak??? comey tak??? alif tak leh taip banyak-banyak sebab orang kat sebelah ni macam panjang leher je duk tengok alif online kat blogspot ni...



tau-tau je alif sekarang dah sampai kat stesen Sungai Buluh (sekejap gile....punggung pun tak panas lagi...huhhuhu)...oraite alif pun dah macam pening-pening nak menaip nih... alif nak tengok movie ni sebenarnya...sebab perjalanan alif ni mungkin akan amik masa dalam 2 stengah jam... jadi sempat kot kalau layan muvi dalam tren nih...

p/s: sejuk woh...serase cam nak peluk seseorang je...sape nak kene peluk oleh alif???? sila angkat tangan....
Share:

11 komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

muvi la sangat......tu bukan video orentasi ke....

Zul Fattah said...

haha.. gatal.. peluk bantal la..
kita kembaq tak seiras la.. haha..
tp sezaman

anamizu said...

wahhhh3 dah mule gatal eh nak peluk2?? hehe
kawen cepat aliff :P



luv,
cik ana :)

3no gr33ny said...

mcm2 ler bebudak neh!
walu cne pon..ketapi dh best dh skrg..xmcm dulu..
tingat pulak kisah 1st time naik ketapi..sorg mamat kat sebelah..huhu

fsyakirah =b said...

nk gi seri iskandar bwat pe..sbb sye duduk dsitu..hehe..=>

aimie amalina said...

yes!
ETS mang terbaik
sharp jek
hehehe
dh pnah naik
ipoh-kl
hehehehe

Mohd Khairi Khadzir said...

Sri iskandar?pg uitm ke?tmpt aku study mase diploma dulu huhu

Puan Kutu said...

opss tak sanggup dipeluk.hahaha..woo ets,mmg tak pernah naik..:)

::FAIZ FARISH:: said...

org tu nak baca apa ko taip? takut mengumpat dia.. hahahahaha

peluk la tiang. hahaha

merahitujambu said...

2 jam kejap je..sy pernah naik train 12 jam..dr kelantan ke kl..=)..

QasehSuci said...

Assalamualaikum alif...maaf lama x menjejak kesini, busy ngan keje & study...pe2 tahniah sbb alif dah pegang title pelajar...huhu...

ETS??? x pernah naik...biasa naik KTM ngan bas jer nak blik taiping...hehe...

Sejuk ker??? Len kali sila membawa baju sejuk dan bantal peluk awk sendiri...kikiki...jgn mrah!

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support