learn wisdom by reflection, imitation and experience

Keluar Dari Sangkar Emas

Assalamualaikum...

Hari ni adalah hari yang menggembirakan bagi alif sebab berpeluang keluar berjalan-jalan setelah 3 minggu terperap di Kolej. Bukan nak kata alif tak suka duduk diam di dalam kolej, tapi sebagai manusia biasa ni kan, nak jugalah keluar berhibur sekali sekala...

Hari ni kawan alif bawa alif keluar jalan-jalan. Terasa seperti baru keluar dari sangkar burung lak...hahahahah!!!!ala, tak gi mane pun... member bawak alif lepak-lepak kat Kelab Golf Kuala Lumpur je... sambil-sambil cuci mata kan...hahahaha...



dah alang-alang lepak, perut pun terasa lapar lak...ye lah semalam duk lepak layan movie kat rumah member ni sampai jam 5 pagi... Jam 12 tengahari tadi baru bangkit (pendedahan berani mati)


Nampak sedap tak lauk pauk tuh??? ni semua jasa baik kawan alif lah yang sudi belanja alif makan kat tempat mahal macam nih... ye lah, alif ni orang kampung je...mane reti nak makan kat tempat2 yang hot macam nih...huhuhu....

dan hari ni juga alif happy sebab akhirnya alif dapat jugak pegang benda alah kat bawah nih....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


*belekberi


ye lah... walaupun benda alah ni bukan milik alif tapi memang dah lama alif teringin nak pegang dan explore benda ni...dan tak sangka rupanya kawan alif ni pandai jugak buat kejutan pada alif heh...hahahahaha.... thanks ye kawan sebab sudi bagi alif godek-godek benda alah nih... Memang best lah feature die...

p/s: alif nak ucapkan terima kasih kat kawan alif ni dengan memasukkan entry ni. Alif harap die baca entry ni. Ye lah, dari dulu sampai sekarang die lah yang rajin duk bawak alif jalan-jalan dan hiburkan hati alif... hahahahdah, tak leh puji lebih-lebih kat sini nanti kembang plak mamat tuh nanti...haha!!
Share:

12 komen:

Kim Hyun Arry said...

haha...bestnyer kt sne kan...hehe..tgok org2 kaye...hehehe..main golf lk tu...perghh,,sedap makanan tu..hahaha..yg tak bleh bla,,ingat kan Alif pegang kayu golf..wakakaka.....rupenyer Ipad tu erk..hehe..hahah,padahal Arry pun tk prnh pgang,,Ipad 4 prnh lh..mmnber pnyer..wakaka,,:)

Lea Isnawi said...

ehem! kwn tu lelaki ke pompuan


hehehe

anamizu said...

wahhhh ade kwn mcm gitu bestnye!
ehem lelaki ke pmpuan tu kwn alif tu??hehe




luv,
cik ana.

aimie amalina said...

wah2
dh la jenjalan
makan sodap
dpt godek2
belakbery tu pulak
waaaaaaaaaa
d best memori
kem clm la kat kwn tu eh!
heheheehhe

Edy Fee said...

bestnye kwan blanja...\heheh giler..sempoi..bese aku tdo lwat mcm tu sebab esemen jew.ehhe

IMANSHAH said...

telan liur je lah tgk ipad

Anif Abdullah| AA said...

untunglah pak cik oii!! haha

*ada tag alif

Sha said...

untunglah badannn..heheh

dapat pulak mkn kt tmpt g2..

dgn mknn yg sdp mcm tuh..


wahh..blom msuk dpt godek BB tuh..peh2..

Puan Kutu said...

aiyo igtkan main golf,men bb rupanya.hehe..

merahitujambu said...

dpt pegang pon jadi kan

3no gr33ny said...

sonoklah alif ada kawan yang baik hati..sonoknye.... =)

Ahmad Haziq Azlan said...

BB?
cis cis cis
tertipu i....
ingatkan nak main golf tadi....
BB ke ipad?
mana satu ni....
hahaha
untung la ada member dah keje....
boleh la joli sakan....

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support