learn wisdom by reflection, imitation and experience

Review: Blog Alif Ismail Kemas Pada Mataku

Assalamualaikum.... Oraite, sekarang alif nak share dan review ape kata azlan tentang blog Alif Ismail.

"Jujur la aku kata yang blog kau memang kemas kalau nak dibandingkan dengan blog aku yang serabut ni. Blog kau kemas sebab tak banyak widget macam aku punya. Setiap blogger ada pendapat masing-masing kan. Ada yang pernah tegur aku kata kurangkan je widget tu. Tapi bagi aku semua yang bubuh ada kepentingan kepada diri aku. Seriously, memandangkan blog kau tak serabut, maka laju je loading walaupun wifi UTM ni slow macam siput sedut. Siput sedut pun lagi laju dari siput khinzir. 

Tema doodle kau ternyata menarik ramai untuk singgah. Nampaknya ilmu IT yang kau ada ternyata membawa kelebihan. Kalau aku, setakat basic² je reti. Photo editing, photoshop haram........ Keep it up bro. Ke mana menghilang gambar budak cacat tu dulu? Dah lama tak tengok muka kau la. Hahahahaha~~~~"

P/S::: terima kasih alif ucapkan kat azlan sebab sudi komen blog alif secara terbuka dan jujur. Ye, memang betul alif dah dapat banyak rungutan mengatakan blog alif ni ambik masa yang singkat untuk loading. alif memang sengaja kurangkan widget (terutama widget2 iklan) sebab semua tu lah punca belog jadi berat. Tapi betul juga kata bro azlan, setiap widget tu punyai fungsinya tersendiri.

terima kasih jugak sebab puji blog alif kemas... jadi, alif tak perlu ubah ape-ape lah ye encik azlan???

Memang betul, semenjak alif masukkan unsur-unsur dodol, blog alif sikit sebanyak dikenali. Tapi alif tak nafi bahawa ramai lagi yang punyai bakat besar dan masing-masing ade cara sendiri untuk persembahkan dodol mereka. Serius, alif pun baru berjinak dengan dunia dodol ni dan harap dengan cara ni, alif dapat bermesra dengan kawan-kawan dalam dunia blog...

hehehehe....tentang gambar budak cacat tuh, biarlah ia menjadi lipatan sejarah....hihihi....
Share:

6 komen:

anamizu said...

blog alif mmg kemas + laju loading..
sbb tu cik ana suke singgah selalu!
dudel plak comel2!! hehe




luv,
cik ana.

3no gr33ny said...

btol2!!
hamba setuju aje

Edy Fee said...

sape lak budak cacat-0
hehe kan...femes trus blog n ngan doodle..bertambah femes

Ahmad Haziq Azlan said...

wah namaku disebut di sini...
hehehehe
weh
kau pernah post kat wall page blog aku kan...
bila aku trace balik fb kau, private plak. ok la, ada gambar budak cacat kat situ
hehehehehe

::FAIZ FARISH:: said...

akupunkan suka blog yg simple... senang nak bukak

Zul Fattah said...

bab doodle ko memang pro r Alif.. aku stuju

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support