learn wisdom by reflection, imitation and experience

Selamat Kembali...!!!!!!!

Assalamualaikum...

fuh...lama sungguh noh alif tak menjenguk blog nih...maklumlah seminggu cuti mid sem kat kampung yang tak berintenet....huhuhu...mesti semua kawan-kawan rindu kat alif kan???? sape yang rindu, sila angkat tangan????

hurm...sepanjang cuti hari tu, alif banyak habiskan masa kat rumah je layan anak-anak buah, keluarga...seronok bila ramai-ramai berkumpul kan...macam-macam topik dibincangkan. Buku alif wat balik 3 biji tapi haram tak sentuh!!!!!!!! huhuhuhu... (camne nak jadi best student nih..???...wat penat je duk bawak buku berat-berat dalam bas....)

hari tu sempat jugak lah alif bawak seseorang bercuti ronda-ronda Terengganu... kat bawah ni beberapa keping gambar yang alif nak share... sape-sape yang nak jalan-jalan kat terengganu sila jadi best fren alif ye...hihihi...

banyak tempak gak alif pusing-pusing antaranya ialah alif terbang ke Turki, Palestin, Tanah Arab dan macam-macam lagi...kalau tak caye, tengok gambar-gambar kat bawah nih...



ha....percaye tak???? percaye tak???

Share:

3 komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la jalan² lagi...



minggu lepas ada event kat perak, jumpa geng upm. siap karok lagi


http://www.youtube.com/watch?v=sc0YWwNl2TM&feature=feedu

QasehSuci said...

tak leh nak angkat tgn sebab alif tak nampak...hahah

3no gr33ny said...

seseorang yer...mungkin istimewa ek En.Alif..

hamba yang negeri jiran pon xmelawat lagi semua masjid tu..huhu

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support