learn wisdom by reflection, imitation and experience

Simple...

Assalamualaikum...




Alhamdulillah...entry alif untuk kali ni simple je... hari ni alif dah selesaikan 2 test... maaflah kalau seminggu dua ni alif macam wujud tak wujud je kat dunia maya ni...huhuhu...

insyaallah alif akan habis paper pada isnin minggu depan. Next week alif dah start cuti mid sem. jadi, bole lah alif fokus kat blog ni...insyaallah..

terima kasih pada teman-teman tercinta kerana sudi singgah dan komen blog ALIF ISMAIL... Luv u all guys!!!


alif nak share gambar alif bersama rakan-rakan seperjuangan alif... semua ni adalah rakan-rakan yang baru je alif kenal dalam tempoh sebulan alif kat sini... ce teka yang mane satu alif..???

***klik pada gambar untuk zoom image ye..


oraite...alif dah nak kene siap-siap ke Library jap lagi sebab ade perbincangan kumpulan... Esok alif ade test untuk subjek yang sangat killer....huhuhuhu..

doakan alif k...

salam...!!!!
Share:

18 komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

alif kat tengah2 dengan gaya bajet macho kan
hahahaha

Adylia Qarissa said...

good luck alif...

dkna teka yea...

pasti alif yang tengah berposing sakan tu..tapi tak sure yang mana 1...heheeeeeeeeee

anamizu said...

best of luck tau aliff ;)



luv,
cik ana

NoYB said...

piC yg seMPoi...cantik la.... ^___^
gud Luck k..!

merahitujambu said...

good luck aliff...terigt masa belajar dulu..rindu plakk

shida said...

gud lak..:)
stady smart ya~~

Edy Fee said...

cari yang paling smart je..mudah.hehe

Puan Kutu said...

gambar alif tu menunjukkan lelaki seakan makin pupus..haha..yg paling kacak barisan kedua lima dari kiri itu alif.betul tak?haha..

3no gr33ny said...

ramainye pompuan lam kelas En.Alif..ramai la pilihan ek..hihhii...study betol2 yer..h

p/s : hamba juga sedang sibuk aktif di padang, di pentas..juga di dewan peperiksaan..huhu

Anif Abdullah| AA said...

kenal sangat y mana satu..huhuu..
gud luck ^^

Zul Fattah said...

awal gile ko cuti mis sem.. haha.. best r.. aku lambat lagi la..

Kim Hyun Arry said...

gud luck n smoga berjaya k hehe..:D

Rtp Farra Arisha said...

busy memanjang ya? no worries. study comes first from blogging ;)
take care there!
which one u huh? i can't guess then..hehe.

QasehSuci said...

as salam alif...

wow tujuh kumbang dikelilingi bunga...heheh

tau dah mana alif...klu post lain dari yg lain tu kan kan?

Zul Fattah said...

mak aii.. laki.. sikit nye..?

senyumSOYA said...

wooo...akak dah tau dah kot.. tadi ada kt cafe..kih3.. agaknya la... x bley detect sgt.. tapi macam errr...^^"

sha my heart said...

oo, patut la senyap jer..

good luck ye

anamizu said...

errrrr kat pci ni mane satu alif?? :P





luv,
cik ana

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support