learn wisdom by reflection, imitation and experience

yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum..???

gembiranya alif hari ni sebab alif dapat modem broadband percuma dari YES. Wow... syarikat broadband YES ni tengah buat promosi broadband percuma HANYA untuk pelajar baru kat sini. Maknanya promosi ni hanya sah untuk pelajar semester 1 je... Bertuah tak kami??? kenapa bertuah ye????

Bertuah sebab, dah la kami dapat broadband percuma (kalau beli rasenya beratus jugak harganya) plus, dapat pula kredit sebanyak RM100 untuk penggunaan broadband nih. Untuk makluman, sekarang ni alif tengah guna YES ni kat bilik kolej alif untuk update blog nih... Laju tahap Burung Kasawari beb!!!!!!!! bole lah alif selalu jenguk2 blog nih..hahahahah!!!! tak payah dah nak bersidai kat tepi tingkap bilik sebelah untuk dapatkan wifi kolej yang macam siput bab* tu......hahahahahha!!!!!!!!!! (suka...suka...!!!)


ape yang bestnye tentang broadband nih, ia berfungsi macam tepon bimbit yang guna prepaid. Maknanya, kita hanya bayar bila nak guna saja...huhuhuhu... stakat nak guna untuk dalam bilik bole lah... kalau nak online sehari suntuk, baik alif lepak kat library lagi best sebab kat sana dah la unlimited, streamyx lak tuh. dan yang paling penting, YES ni sangat laju kat sini k....hahahahah!!!!! (suka...!!!! suka...!!!!)

oraite lah kawan-kawan, alif ade program kerohanian kat Dewan Utama malam nanti. alif kena in charge untuk multimedia dan teknikal... so, jap lagi alif kene gerak ke sana untuk dry-run... jumpa lagi ye!!!

salam..!!!!

P/S: tadi alif jumpe seseorang.... bestnye...hahahha!!!!!
Share:

15 komen:

Nazz@Purple said...

syok giler..tp dh free tu..jgn ber internet je tau..study lek lok eh;)

Adylia Qarissa said...

bukan main seronok yea dapat YES free...

tapi kan..kan..kan..lagi seronok kalau dapat tau aliff jumpa sapa tadi :)

Eyda Dania said...

bende free mmg r sronok...hehehe..jgn duk on9 je..study sme..hehe

laskar pelangi said...

wahhhh syok tu....belajar mana ni??

Puan Kutu said...

amboi benda free mesti seronok.senanglah nak carik info untuk asssaimen yer..:)

aimie amalina said...

hehehe
slmt berbrodband!=]

Sha said...

untunglahhh badaannn...hehe

benda free beb!

Citra NaniZam said...

wah bestnya.. :)

Citra NaniZam said...

wah bestnya.. :)

adwafarahin said...

perhh seronok gile dpt free je..aishhh jeles2!

anamizu said...

wahhhh YES eh name brodband tu?
mmg yesssss sungguh la eh alif?? hehe


luv,
cik ana.

3no gr33ny said...

adoyaii..untungnye bdn...

Kim Hyun Arry said...

wahh untunglah dapat broadband percuma kan hehe...btw arry singgah nie bab nak mengucapkan selamat tnggal kepada alif bab arry akan meninggalkan dunia blog buat seketika dan mungkin akan kembali jika ada masa dan jodoh untuk kta bersua lagi..huhu,,bye n tc k..slm..:D

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la.....

yes takde pon buat promosi kat utm...

mungkin sebab kat sini memang ada kedai yes kot...

mungkinkah alif telah bertemu hira di upm???

Suhazli said...

bukan benda yes ni kita bayar skali dalam yuran ke alif?? hez je xmao amik berukband ni.. tak sempat nak amik.. :(

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support