learn wisdom by reflection, imitation and experience

Bengkel Photoshop & Pinnacle Studio

Assalamualaikum...

Tadi alif ade bengkel Photoshop & Pinnacle Studio dari jam 8.30 am - 5.00 pm. 

Setelah diberi penerangan berkenaan photoshop, kami diminta untuk hasilkan ape-ape poster untuk uji kemahiran...

Ini je lah hasil yang alif dapat buat ( buat pun sambil-sambil online youtube..huhuhu)




Ringkas je pun... Malas nak lebih-lebih...

Sebenarnye bengkel yang dianjurkan adalah sangat Basic dan khas untuk beginner yang baru nak belajar Photoshop. Jadi, untuk mengumpul Merit Kolej, alif pun saje2 join..sambil lepak (online youtube) dengan budak-budak hingusan ni...

Alif bukannye nak kata dah terrer sangat pun bab photoshop ni, stakat wat DODOL tu tahu ler...huhuhu...  saje2 je nak lepak ngan budak-budak ni sambil online...hehehe...

P/s: Dalam hati masih tak tenang bile mengenagkan tinggal 3 hari aje lagi untuk sit TEST 2...huhuhu... 

Share:

4 komen:

3no gr33ny said...

ringkas tapi nice...tidaklah terlalu serabut dan tidak jugak terlalu suram...


hamba doakan En.Alif dipermudahkan juga segala pekerjaan...

Puan Kutu said...

molek dah tu alif..

cool yer..hadapi test dengan tenang.gud luck!

Anif Abdullah| AA said...

smart :)

Rtp Farra Arisha said...

looks very nice, alif! :)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support