learn wisdom by reflection, imitation and experience

Follower Bertuah ke 666

Assalamualaikum....

Ape khabar semua blogger-blogger???? best kan cuti-cuti umum macam ni??? rindu plak nak ke kuliah...maklumlah sejak hari Jumaat lagi dah takde kelas. Asyik duk melekat je kat bilik ngan kawan-kawan...huhuhuhu Petang ni alif online kat fakulti je sebab wifi kat sini laju ya amat... senang alif nak buat keje sambil online... meh sini nak tunjuk sket rupa fakulti alif....



hah...ini lah die sebahagian kecik dari fakulti alif... kat bawah bangunan nih ade BILIK MAYAT tau...huhuhuhu... takutnye...

Oraite...tanpa buang masa alif sebenarnya berbesar hati pada hari ni sebab penantian alif selama berbulan-bulan untuk melihat siapakah follower yang paling bertuah kali ni telahpun tercapai...

kenape paling bertuah antara yang bertuah ye???? sebabnya ialah, penyandang ke 666 kali ni berjaya memegang nombor ke 666 yang sangat bermakna dalam hidup alif...hihihihi....



Cantik kan nombor 666???? secantik dan secomel pemilik BLOG nya...



al-kisahnye... sebenarnya alif dapat tahu blog ni dari blog kawan alif jugak. kawan alif tu dapat hadiah sempena pertandingan doodle (kenape alif tak dapat hadiah tu ek???) setelah melihat betapa comelnye blog ni, alif pun dengan tak segan silunya cepat-cepat 'follow' sebab takut pas ni dah tak jumpa kan..huhuhu..

tup....tup... bukak je blogger hari ni terpampang follower ke 666 rupanya si pemilik blog yang alif baru je follow semalam...hehehe...terima kasih ye... blog awak memang tersangat comel dan kreatif!!!!!!!!!!!!!! jeles saye tau...huhuhu...

kepada rakan-rakan blog yang suke sangat dengan doodle-doodle nih, bleh la terjah blog si comel kat atas tu...

p/s: alif mencari follower ke 777 plak pas nih...

Share:

7 komen:

Shafiq Hashim said...

Tahniah!!!.....Ramainya.

Shafiq Hashim said...

Tahniah!!!.....Ramainya.

TiraPengemis said...

tahniah....hehe

CCICute Design said...

wah!!!terharu plak easa...sx sangka plak...ahahah...tq..tq...wah...rs bertuahnye.... alif pon ade menang doodle ke...? sape kawan alif tu?..ehehe... contest mana ek alif join? ehehhee..banyak plak soklan...

QasehSuci said...

tahniah alif...

3no gr33ny said...

hamba sudah pon ke halama tu..mmg comel

sara zainol said...

lucky no nih.. hehe

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support