learn wisdom by reflection, imitation and experience

I Miss U...

Assalamualaikum...

hum... Nak update ape ek..????Actually hari ni alif dah selesai sit untuk satu paper (TEST 2). So tinggal 2 paper lagi iaitu untuk esok... Alif tak berapa sihat (asyik selsema dan demam) mungkin sebab kerap berjaga sampai lewat pagi... Maklumlah banyak benda alif nak kene study itu dan ini...

Alif rindu sangat nak buat DODOL tapi apakan daya masa memang tengah kemuncak sekarang ni... Minggu ni alif kene selesaikan 3 assignment besar disamping ade TEST.. Memang agak kucar kacir jadual alif sekarang ni. Itu lah lumrah kehidupan seorang student kan???...Jadi alif singgah sebentar aje untuk hilangkan rindu pada semua...



Jaga diri ye semua...
Share:

10 komen:

QasehSuci said...

rindu entri alif jugak...take care of ur self...dun study hard but study smart ok...

Lea Isnawi said...

all da best in ur study=)

Nur Ezzati said...

good luck =)

sha my heart said...

Alololo, rindu ya. tak pe, nanti ada masa, boleh buat doodle lagi =)

good luck ya Alif =)

3no gr33ny said...

study pon kena jaga kesihatan jugak En.Alif...take care & good luck!

sha my heart said...

good luck Alif.

nanti boleh buat doodle lagi =)

afina rahmat said...

emm..nk tnye tp jgn mara tau..sume dodol alif dah siap ke? ke komen sy xsampai kt alif?

Edy Fee said...

tak hbis exam lg ke..all the best la yer..hehe
;;;;;;;;;;;;;
keje part time la cuti sem

Puan Kutu said...

sabo alif habis exam nti boleh berkampung di blog..lepas sehabis rindu.hehe..

feza said...

takpe2. hadapi test dan semua bagai tu dulu. Lepas tu baru la berblog kembali. all the best.

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support