learn wisdom by reflection, imitation and experience

Mug Cap Alif Ismail

Assalamualaikum orang-orang dalam blog..????

hehehe...hari ni alif nak berlagak dan sombong sket...hihihihihi... tapi bukan sebab keangkuhan diri alif tau... tapi sebab benda alah yang sungguh comey kat bawah nih...





ha, nampak tak.???? nampak tak...???? hihihihi...

mug ni kawan alif yang hadiahkan 2 hari lepas, tapi hari ni baru alif berkesempatan untuk share kan kenangan manis nih... comei tak MUG CAP ALIF ISMAIL ni..??? ade sape-sape yang jeles tak..???? hehehe...

lihat aje lah betapa mug ini dipenuhi dengan gambar-gambar pujaan hati alif...hehehehe... sukanye...sukanye...

best kan kalau dapat hadiah yang istimewa lagi unggul dan unik macam ni...

not to mentioned, kat Malaysia ni hanya ade satu mug je yang macam ni tau...huhuhuhuhu...

p/s: sape-sape nak mug yang macam ni kene lah cari kawan yang best2...hihihi...
Share:

14 komen:

TeAqArH said...

wow..jelesnyeeeee....nak jugak mug mcm tu

einz said...

ok mmg jelez!!

DoodleLicious said...

wahhh sonok nampak

Zul Fattah said...

cute... nk satu boleh?

Edy Fee said...

special edition ke...syiokkk..klau nak tempah kedai single piece mcm tu mahal woo

3no gr33ny said...

setulusnya hamba jeles!!!

best la jadi En.Alif..ramai kwn yang sporting..kim slm kat kwn yer..hehe

Lea Isnawi said...

cooooooll gile!

cantek!

Puan Kutu said...

serius tak jeles kalau kawan alif bagi mug cap puan kutu.hahah berangan!

merahitujambu said...

bestnyaa dapat hadiah..gambar doodle lak tu

TK said...

wah!!! tempat lain tak jumpa tu... jeles3x..!!!

Zul Fattah said...

mak aii.. mana aci Aliff? utk aku xde ke?

Rtp Farra Arisha said...

ala..the mug is nice. nak juga! :'P

Addin said...

haha nice ! :D nak minta la kat kawan alif satu . kahkah

anamizu said...

wahhh siap limited edition tuh! =P








luv,
cik ana

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support