learn wisdom by reflection, imitation and experience

Syukur Alhamdulillah...

Assalamualaikum...

 Syukur Alhamdullillah.... (comey tak..???? comey tak..???)

"...syukur alhamdulillah..." itulah ungkapan yang dapat alif lahirkan sebaik saje selesai TEST 2 untuk killer paper (medical biochemistry) tadi.

Alhamdulillah, setelah hampir seminggu asyik tidur jam 5 pagi, selesai sudah perang kecik untuk hari ni....eh...sape kate dah selesai?????? malam ni masih ade satu paper lagi k.... tapi paper malam ni ringan je, insyaallah alif dapat buat...

kawan-kawan, doakan alif ye.... muahhhh....!!!!!!!!!

p/s: teringin nak makan passembor.... sape-sape boleh tolong beli kan???? huhuhu...
Share:

11 komen:

Mohd Zakwan said...

okay , aku doakan Alif berjaya jawab paper dengan baik :)
Alif nak tukar rss feeds dengan zakwan tak ?

Mohd Zakwan said...

balas soalan berikut kat Blog Mohd Zakwan :)

Mohd Zakwan said...

kalau nak tukar, apa rss feed Url blog Alif ? ni Zakwan punya
http://smileasuwant.blogspot.com/feeds/posts/default?max-results=5

bagi alif punya kat zakwan punya blog

Mohd Zakwan said...

rss feed tu macam 5 Entri terbaru kat blog Zakwan muncul kat blog Alif ni.ingatkan Alif tahu tadi ? hehe
kalau alif punya zakwan rasa tukar sikit je kot
http://bloggeralif.blogspot.com/feeds/posts/default?max-result=5

TeAqArH said...

gudluck alif...^_^

QasehSuci said...

semoga berjaya...

Puan Kutu said...

comelnya baby tu...

chaiyok alif!

Anif Abdullah| AA said...

gud luck encik alif :)

perhh,mesti kaki studi ni.bgus2..

Eyda Dania said...

t topup blik tido 2 tw..hehehe..
wow pasembor..mai r peneng..haha..

3no gr33ny said...

err...knp la tbaca psal mknn mlm2 ni..huhu..


aja2 fighting En.Aliff!! =)

Nur farahiza said...

semoga berjaya yee :)

> folow daaa

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support