learn wisdom by reflection, imitation and experience

Tahu Tak Ape Benda Ni???

Assalamualaikum.....???

adoi...kawan-kawan blogger, alif ade masalah sket dengan blog alif yang cute nih. Sejak kemarin blog alif gagal untuk paparkan beberapa keping gambar yang termuat dalam blog ni. Satu fenomena di mana gambar tersebut diganti dengan kehadiran "petak hitam bertanda soal".

Kawan-kawan tahu tak fenomena apakah yang sedang berlaku pada blog ALIF ISMAIL ini????


Pelik kan???? ade tak sape-sape yang berani tampil berikan penjelasan??? alif memang blurrr sekarang ni....huhuhu... help me.... help me...
Share:

15 komen:

Lelaki Ini said...

hmmm
xtau la aliff!!!1
sowie..
xdapek nak tolong!


anyway memg blog nieyh cute..
so...i follow!

[k]o{q}i[n] said...

gmbr ni upload dri pc ke, atau guna url..?? slalu bnd ni jd sbb guna url... samada gmbr ni kt url yg kita amik tu dh diremove, atau dia privatekan gmbr tu... sbb tu kuar mcm tu...

ir yien 9897 said...

yien ada dua,tiga entry kena macam nie...

yien rasa pic tersebut telah di hapuskan dalam url tu kot..

3no gr33ny said...

xdpt jgk hamba membantu En.Alif..
halamab yang comel ni dh bertukar jadik sedikit brutal lak..huhu

farah hanim said...

ala
xtahu nak bg trg cmne
mgkin blog alif majok ngn alif kot sbb jarng on9
hehee
busy2 study kat upm pom
kene jengok gak
hehee

Zul Fattah said...

apa yg boleh aku cakap, sama cam koqin tu.. ko upload je la gambaq tu, senang sikit

Mohd Zakwan said...

Alif amek gambar ni dari mana ? kalau dari blog orang lain, maybe orang tu dah remove gambar tersebut.
Blog Mohd Zakwan :)

Puan Kutu said...

sory akk buta it sikit..

saja dtg nak menyibuk komen..td pg tak boleh komen kt sini taktau pasal apa..line kot

محمد رازيق said...

tak tau lah alif.. sori. tp blog alif ni cute la.

alif ismail said...

salam..

humm...blog merajuk pun ade jugak heh???? hihihi...

ala...jenuh la kalau nak upload semua gambar tuh....banyak kowt!!!

huhu...anyway thanks semua sbb bagi penjelasan...

Anif Abdullah| AA said...

1)maybe url picture tu dah kene delete or broken
2)cari picture yang guna url valid.. n pastikan kalau guna akaun spt photobucket,aianya active :)
3)chek balik kod html alif :)

Anif Abdullah| AA said...

comel headr!! :)

Lea Isnawi said...

sama komen cm AA

header comey!

try cek balik url gambar tu.

template mcm under reconstruction je
hehehe. jgn marah

Ahmad Haziq Azlan said...

dah lama tak singgah sini....

eh eh eh apa sudah jadi? berubah semua ni....

untung la header baru....

tapi kenapa semua dah hilang ni....

oh pasal gambar tu pernah jadi gak...

mesti tu pic url kan....

mungkin dah di delete dari laman web asal kot.....

Edy Fee said...

poblem sal blog ye..kne bat back up

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support