learn wisdom by reflection, imitation and experience

Simple Entry...

Assalamualaikum..



Fuh...selamat pulang ke Kolej!!!!!!!! hahahaha...sekejap je rasenye cuti 4 hari. Takde ape pun yang sempat dilakukan...cuma berehat aje lah layan anak-anak buah...hehehe... Just simple je nak update and bagitau yang alif akan final exam lagi 3 minggu... pejam celik pejam celik sekejap je rase dah nak final exam...

hum... apepun, sekarang bukan masa untuk main-main lagi...

p/s: rase macam tak confident lak nak sit for final exam...huhuhu....
Share:

14 komen:

anamizu kaito said...

ha dah nak final exam ey??
xmo memain da tau alif!
babap nanti! hehe


*errr tu ape tu?
DNA ke tu alif??? =P






luv,
cik ana

hyz said...

study smart k....gud luck 4 yr exam aliff

CekbOlat-bOlat said...

comelnye blog nih.. adminnye seorg jejaka.. wah.. haha.. anyway gudluck ^^

Teenager Housemaid said...

hehehe..bila cuti semua rase sekejap..
:)
goodluck for ur final ea..study smart and hard k..

anyway, singgah ur blog n folo..:)

Abu Huzaifah said...

heee.. gudluck.. :)

Oakley Frogskins said...

good luck!!

alif ismail said...

@anamizu kaito hehehe...babap??? ape tu cik ana oi??

alif ismail said...

@hyz terima kasih hzy!! gud luck 4 u too..

alif ismail said...

@CekbOlat-bOlat coemi ke??? orangnye comei dak???huhu...

alif ismail said...

@Teenager Housemaid thanks sudi follow ye!!!

alif ismail said...

@Abu Huzaifah terima kasih Abu Huzaifah...

alif ismail said...

@Oakley Frogskins ye...thanks!!! u too gud luck!

shiema sufian said...

gudluck for your final (:

3no gr33ny said...

tuan hamba kena yakin dengan diri tuan hamba...aja2 fighting!!

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support