learn wisdom by reflection, imitation and experience

Dapat Humpty Dumpty!!!!

Assalamualaikum...


Hurm...semalam waktu tengah stressed kat kolej, tak sangka pula alif didatangi seorang teman lama masa zaman study dulu-dulu lantas membawa diri alif dan dia untuk melepak di Mc. Donald... Tak pasal-pasal dapat gift yang agak comey tuh untuk mengubati penyakit stress ni.

Sekali pandang macam seram jugak humpty dumpty ni sebab nampak macam hidup je... takut gak kalau tengah malam-malam benda alah ni bergerak ke sana sini kan... tapi bile lama-lama ditenung, macam comey pun ade sebab muka die besar gile... takde badan lak tuh...hihihi... Apapun, terima kasih teman ku atas pemberian yang sangat berharga ni...

tibe-tibe teringat kat lagu Humpty Dumpty...

jom nyanyi sama-sama...


p/s: ade jugak peneman si Green Turtle tuh...huhuhu...

Share:

5 komen:

shiema sufian said...

nk boleh? hehe

3no gr33ny said...

En.Alif ni mesti disenangi sahabat..selalu saja dapat pemberian dari sahabat..

p/S : hamba jeles ni =)

alif ismail said...

@shiema sufian nak ke???? ade di jual di Mc. Donald...hehehe...

alif ismail said...

@3no gr33ny hehehe...alhamdulillah... sebab alif percaya kalau kite baik kat orang, orang akan baik pada diri kite kan... walaupun selalu kene buli tapi takpelah, semua tu dugaan...

QasehSuci said...

humpty dumpt step on the wall...
humpty dumpty had a great fall...
er...ala...lupa dah lagu tu...

heheh...Qaseh pun ada jg...sb mmg suka beli McD Happy Meal tu klu ada gift baru yg comel..hehe

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support