learn wisdom by reflection, imitation and experience

Hangout Dengan Anak Nakan

Assalamualaikum...

aduh penatnya hari ni bawak anak-anak nakan  jalan-jalan pusing Giant je pun... Yang pasti semua pakat duk tengok alif sebab mungkin mereka tertanya-tanya pada diri masing-masing "mudanya bapak budak-budak ni..." dan mungkin ada yang bertanya... "mana mak budak-budak ni..??"hehehe...

Kesian tengok budak-budak ni duk aje kat rumah musim cuti-cuti skolah ni kan... dah kebetulan Pak Teh die ni ade kat sini, bawak aje lah dorang jalan-jalan sambil gi tengok muvie ni...


Best juge lah muvie ni dan sesuai untuk tontonan budak-budak ni....

Ainul Mardhiah dan Asfa Ismail.... cepat je membesar budak-budak ni...

p/s: mata dah mengantuk dah ni...makan pizza banyak sangat... camne nak kurus ni..???

Share:

6 komen:

Edy Fee said...

wah baiknye bapak sedarenye

Zul Fattah said...

haha.. ko dah kuruslah.. bajet gemuk plak?

anamizu kaito said...

ehem~ nak sikit pizza =P






luv,
cik ana

3no gr33ny said...

anak2 buah la pengubat hati kala bercuti panjang sebegini..huhu

QasehSuci said...

gemuk?? tgk kurus jer pown...

samerlah...aritupun bwk anak buah g tgk citer nie...layan diorg untie dia pown leh kurus...

aRry ReNnwooD said...

happy time kot ngan budak2.hehe..pergh..mkn pizaa?kte nk krus..hehe

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support