learn wisdom by reflection, imitation and experience

Header Berkelip-kelip...

Assalamualaikum...



hehehe... tengok lah header baru alif yang berkelip-kelip tu.... sebenarnye alif baru pandai buat image bergerak menggunakan Photoscape. Hasilnya simple je kan..???

Cuma alif tak tahu nak set kan background kaler tu supaya jadi transparent. Terpaksalah alif ubah Layout blog alif menjadi hitam legam untuk sesuaikan dengan header bergerak tu... Sape-sape yang tahu camne nak buat transparent animated header, tolonglah bagitau alif ye....huhuhu...

tengah exited nih...hehe...
Share:

14 komen:

Eera Shera said...

comel sangat ;)

Eiqa Nur said...

geram saja tengok..hehehe..
cumel..pandai aliff buat

Fyqa said...

waaa comeynye header die!!

Lelaki Ini said...

hahaha..
tak tau..
tapi sumpah cumel giler!

sara pedrosa said...

comel sangat..ada lg x software selain photoscape untuk buat gmbar gerak2 camtu?

C!K NoRa said...

seperti biasa.... ape je yg alif buat mst comel... hehe...

sara pedrosa said...

alif..nt bleh buatkan tutorial..mau blajar buat jugak ;)

sara pedrosa said...

thanks a lot alif!

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la orang tu panadai buat header comel2..... boleh tukar sehari satu....

safwanmahzin said...

AKU PON TGAH NAK BELAJAR CMNA NAK WAT HEADER BG GERAK2 N TRANSPARENT.....PHOTOSHOP BOLEH KOT....ANYWAY COMEL ALIF PUNYA HEADER..=)

3no gr33ny said...

photoscape blh buat cmtu..ajar la hamba juga...cemburu tgk header yang comel tu..huhu

SuRiaNa RaZaLi said...

comey la header baru alif...jeles2..hak3

hyz said...

doodle2 kamo mmg comei2... header terbaik wooooo

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza tgh belajar nk buat.

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support