learn wisdom by reflection, imitation and experience

Alhamdulillah....Selesai Sudah...

Salam...

Tepat jam 10.00 malam tadi selesai sudah peperiksaan akhir semester 1 alif... maknanya alif masih ade 7 semester untuk diteruskan. Masa yang begitu panjang dan ape-ape saja mungkin akan berlaku sepanjang tempoh tu kan..? Harap-harap segalanya berjalan dengan lancar...

Barang-barang pun sudah siap dipacking... esok alif mungkin akan pulang ke kampung halaman... rindunya kampung halaman dengan sawah yang terbentang luas bak permaidani hijau...huhuhu...

Jom berehat...
Share:

12 komen:

ShahzCudin said...

lega kn exam dah abes?
semoga dpt result yg best..

Alieff said...

wah. cepatnya habis exam! untunglah! haha
alieff next week baru habis; ada 2 paper lagi. alif course apa ek? study mana?

CekbOlat-bOlat said...

pewwitt.. blik kmpung =)
kimslm nnek yooo..

psst: comel blog nii! lwa header.. kelip2 giteww

Azri Fathurrahman said...

wah, best nya dah habis exam~ azri ada lagi 2 paper! cepat lah habis~~~~~ =.='

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la azri ada 2 paper lagi...
aku pon ada 2 paper lagi...
hehehehehe
hujung bulan ni balik la...

QasehSuci said...

bestnya...dpt tgk sawah...

CCICute Design said...

wah......yeayy... merdeka sebentar... ^_^ ape pon akak doakan aliff dpt result yg terbaik.. ^_^

3no gr33ny said...

ada lagi 3thn setengah tu tuan hamba..masih panjang perjalanan tu..

sonok la umah kt swh padi..tenang je

anamizu kaito said...

waahhh dah setel exm ea alif??
wahhhh best3!! hehe





luv,
cik ana

Fiza Chan..! said...

cuti ooiii cutiiiiieeee.. huk2..
have great times ya.. take gud care of ur anak buah ^_^

Edy Fee said...

wow dh hbis exam..bestnye...aku 8 sem lg..uhuhuhu
mlas dh

ABU said...

merdeka!! laungkan..:P

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support