learn wisdom by reflection, imitation and experience

Bestnya Kat Kampung..!!!!

Assalamualaikum....???

Wah...sedar tak sedar dah berapa hari alif tak online dan seronok betul duk kat kampung halaman ni...tenang dan damai je. Bukak aje mata, terus pandang laman rumah dan sawah padi...fuh...tenang je....


Cantik tak pemandangan kat atas tu..????? cantik tak..??? cantik tak...??

Dalam sibuk-sibuk duk meninjau keindahan halaman kampung ni,  sempat juga alif mengisi masa lapang ni dengan mendodol... kali ni adik-adik alif duk sibuk juga minta dodol dari alif. ade yang nak buat stiker untuk tampal di buku lah, ade yang nak buat wallpaper lah...macam-macam...

ce tengok dodol alif kat bawah ni...pastu komen dan kritik sikit ye...huhu...


comei tak dodol versi baru alif ni..???? comei tak...???? comei tak....???? huhu...


p/s.... tak tau la pasni leh online bile lagi sebab tenet kat rumah dah tak berfungsi dah.... ni gara-gara si pencuri cable wire.... jahat sungguh dorang nih...sian kat blogger macam alif ni dah tak boleh nak online sepenuh masa...huhuhu..
Share:

12 komen:

CCICute Design said...

bestnyer...cantik pemandangan tu.. kg kat ne ek... cci umah mak mentua kat kedah... ^_^

wah...bestnyer adik2 dok kerumun..muehhe....

sekang ni dowang mmg mengong..ske ati jerk curik kable...adoi aii....

Ahmad Haziq Azlan said...

kg ganu?

CCICute Design said...

oo..iye ke... hahaha... kesian sungguh.... ^_^ lain kali kalo dowang nak curik kable kene letak kerengga belambak2...baru depa tau....nyusah kan org jerk kan..hermmm... ^_^

3no gr33ny said...

seronoklah rumah berlamankan keindahan swah sebegini..sejuk mati hati..

mata doodle baru sahabat Alif seperti mahu mengkhabarkan sesuatu yang terpendam yang lama tersimpan..huhu

Izz Faizah said...

heheehe...mata doodle itu tersangt lah besar tp still comel..:) nice..sye pun nk blek kmpung jugak!!

Puan Kutu said...

wh teringat pulak kmpg halaman..:)

comel..cikgu ayu ekk?ajar english ke?

QasehSuci said...

alahai..teringat kg plak...

comellah alif...

pencuri cable yer...Qaseh pun menghadapi masalah yg sama. Hari tu nk suruh TM psg UNIFI...tapi diorg kata kena buat wiring sendiri sbb cable asal dah kena curi..hampeh tul pencuri2 tu...

CCICute Design said...

alif anda di tag :P.. ^_^
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/01/segmen-senarai-blog-comel.html

Firdaus® said...

pemandangan sawah padi..sangat2 menarik..kat area perlis ni hampi semua jalan nampak sawah =)
nice dodol..hehehehe~ just follow u.. do follow me back =)

Ad Rifza said...

Salam Alif..sini pun sama gak kecurian kabel ..skrg guna wireless TM..tapi tidaklaa selaju stremyx dulu tapi ok laa unlimited 24jam..ikut nak donlod apa pun..hehe..wahh duk kg ya..hehe..mesti best kan...tenang jer..:-)

syrupmasin said...

lame betol rase nye tak balik kampung..

littledolphin said...

pemandangan tu cantik sangat!

kat kampung saya pulak nampak kawasan pergunungan and ladang tebu :)

pencuri cable ni menyusahkan orang je. -.-

doodle kamu memang comel.saya suka corak baju kurungnya itu.

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support