learn wisdom by reflection, imitation and experience

Dapat Doodle Dari kak ccicutedollylicious

Salam...


Seawal pagi alif buka blog hari ni... sebab malam nanti alif nak exam untuk last paper dah. Jadi alif takkan buka blog untuk sepanjang hari ni...Ada sesuatu yang menggembirakan alif dan memusnahkan sedikit rasa gusar di hati...Terima Kasih sangat-sangat buat kak ccicutedollylicious sebab hadiahkan alif dodol yang sangat comel.. takpe, walaupun takde lesung pipit, tetap nampak comel. Pelangi yang menjadi hiasan di balik sana seakan memberi petanda ceria untuk alif... terima kasih kak cci....

tengok sini..



p/s: kak cci ni macam tahu-tahu je alif suka pakai baju jenis cap dan bertali...huhu..

Share:

4 komen:

QasehSuci said...

comel...klu ada lesung pipit lg comelkan..heheh

CCICute Design said...

oo..iye ke... semoga maju jaya ek... tu la kan..kalo ade lesung pipit mesti cute... ^_^

p/s: ok la tu kan... ^_^ sbb hubby akak pon akak pakaikan dia camtu..wahahha.. ^_^

CCICute Design said...

dan akak pon happy sbb aliff happy..^_^ sesama diucapkan.. :P

3no gr33ny said...

comelnya...sesuai la kot utk En.Alif ni..jeles2

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support