learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Yazid Yahya

Assalamualaikum...

Fuh.... penat-penat gi karaoke ngan family terus capai lappy sebab nak siapkan benda alah nih... lama dah alif tak mondodol. Sibuk sangat duk belajar illustrator sampai terlupa berphotoshop, sampaikan alif rase kekok untuk guna PS.

Dodol yang tak seberapa nih khas untuk kawan alif, yazid yang telah sudi sketchkan lukisan untuk alif. sebagai gift dari alif, terimalah dodol yang tak berape nih sebagai tanda persahabatan dan kenang-kenangan..huhuhu..


p/s: bestnye mendodol kala hujan renyai-renyai membasahi bumi...
Share:

3 komen:

QasehSuci said...

Alahi...comelnya....dodol alif mmg x pernah x cute...semua cute2 lg2 mata tu...

Agaknya bila Qaseh nk dpt dodol alif eh? Heheh...

Yazid Yahya said...

Wowwww!! Thanks Alif!! Terharu sgt!! Comel giler!! Lagi2 menatang pink tu.. Ade ala2 Jigglypuff.. Thanks Alif!!

3no gr33ny said...

alahaii...coeml btol ngan mata mcm tu...tambah lagi dengan mende alah kt sebelah tu...huhuk

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support