learn wisdom by reflection, imitation and experience

Selamat Hari Lahir Untuk Saye....

Salam...

Huhu...walaupun dah 2 hari berlalu tapi hari ni baru alif dapat rase kek harijadi... bestnya kali ni alif tak jangka pun akan dapat kek...tahu-tahu je kek sampai depan mata...terharu woooo.....huhuhu... (best gak kek combinasi dari secret recepi nih...)



Tahun ni jugak alif dapat kejutan besar bila seorang teman rapat menghadiahkan alif sebuah PSP. Sebenarnya alif dah ade psp (black piano) tapi dah rosak awal tahun lalu. Nasib baik lah ade kawan yang cakna (perihatin).

Alif betul-betul terharu sebab dapat kejutan ni dengan tiba-tiba.. Dapat PSP kaler biru lak tuh..!!! memang exited..!!!.huhuhu...thanks heh sahabatku... (dah tua-tua pun dapat hadiah game lagi...haha..!!) leh la isi masa bosan dengan main games...





Tak abes lagi.... dan yang paling best, alif dapat hadiah harijadi berbentuk sketch dari seorang teman baru... jom tengok entry kawan alif ni kat blog yazid nih. Terharu....wuuu....

p/s: banyak betul kejutan tahun 2012 nih... antara suka dan duka.... semua bersatu menjadi pengalaman yang indah... terima kasih semua...
Share:

12 komen:

3no gr33ny said...

happy belated birthday buat sahabat Alif (^_^)..yg ke brapa..hamba juga kurang pasti...

yang hamba pasti tuan hamba sgt bertuah..dikelilingi orang yang menyayangi diri...

semoga tuan hamba sentiasa dalam rahmar Illahi

laskar pelangi said...

slamat hari lahir alif :)
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki:))

Cahaya said...

HAppy belated birthday Alif :)

LITTLE NUUR said...

happy belated birthday alif :D

CCICute Design said...

epi befday to you....epi befday to you....wah..bestnyer dpt adiah PSP tu..meh hantar umah cci meh... :P
semoga berjaya di masa yg akan tida,,,panjang umur dan murah rezki...

Yazid Yahya said...

Happy Birthday Alif! PSP tu bg Yazid jer la k.. NDS Yazid pun baru rosak nih.. Huhuhu~~

Arry Rennwood Boniface Buyong said...

happy belated brthday buat mr alif ismail kyte..hehe..smoga dimrahkn rezeki

visitme@FaTiN cOrNeR said...

happy belated bezday yg ke....tuutt..hehe..

keri ikhwan said...

pergh... untung dapat hadiah camtu...
moga baki umur yg tinggal penuh keberkatan.
slamat hari jadi :)

QasehSuci said...

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran alif...semoga panjang umur, dimurahkan rezeki...dan Qaseh doakan dipermudahkan urusan alif di dunia dan akhirat...

alif ismail said...

salam....uhuk...terima kasih semua atas wish anda...

semoga tahun ni memberikan lebih banyak kebaikan kepada alif dan semua...ameen...

Zul Fattah said...

sorry lambat wish.. terlepas sudah.. jarang online etek.. haha

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support