learn wisdom by reflection, imitation and experience

Tak Sihat...

Salam semua...

Lamanya alif tak berblog...entah-entah semua kawan pun dah tak ingat kat alif kan..??? seminggu dua ni alif sibuk sangat dah macam tahap perdana menteri kene urus itu, urus ini... maklumlah sekarang ni musim kenduri kendara, jadi rumah alif pun tak ketinggalan untuk turut serta anjurkan kenduri... lega rasanya sebab keseluruhan majlis berjalan dengan lancar dan sempurna... cuma sekarang duk sibuk dengan selsema plak dah...

hum.... sibuk-sibuk jugak...sebenarnya alif sekarang tengah belajar benda baru tau... ala, benda ni dah lama wujud sebenarnya tapi sangat baru bagi alif. Sapa tak kenal dengan software Adobe Illustrator????? sila angkat tangan...huhuhu...

alif tengah belajar buat design templet untuk blogger sebenarnye...huhuhu...ce tengok, ok tak..????



p/s: agak-agak pas ni kalau alif try bisness templet ade ke yang sudi nak tempah..???? hahahah....
Share:

5 komen:

3no gr33ny said...

sibuk pon kna jga kesihatan juga la tuan hamba...

hamba akan jadi orang pertama tempah design cooltu..tp nk wrna hijau pnye..blh x?? hehhe

merahitujambu said...

wa..cantik kot..pasni leh laa berniaga templet

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm not bad. tp terlalu bersifat keperempuanan la..

Nazz@Purple said...

berbakat dan ade skill alif ni..bagus wat business

Edy Fee said...

rajinnye explore dunia IT...saluuutt la kat ko :)

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support