learn wisdom by reflection, imitation and experience

Tita-tiba Ombak Rindu Datang ...



Ombak Rindu

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

...sedih...
Share:

13 komen:

Eza Boom Boom :) said...

baru tengok ombak rindu semalam :)

QasehSuci said...

sweet sgt2 lagu ni..

Ahmad Haziq Azlan said...

download je...

Cikpuan rara said...

tak habes lagik ombak nya?

Abu Luqman said...

folow alif ye

3no gr33ny said...

taufan ombak rindu melanda sahabat hamba..huhu

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

CCICute Design said...

suker giler lagu ni.. :P

aRry ReNnwooD said...

hehe..best lagu nie huhu hehe..:)

Anif Abdullah| AA said...

layanzz :)

::FAIZ FARISH:: said...

baru tgk cite tu kat youtube smlm...

Puan Kutu said...

igtkan tgok ombak rindu,lagu jer?hii

anamizu kaito said...

ONGBAK GHINDU lg best..kehkehkeh =P








luv,
cik ana

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support