learn wisdom by reflection, imitation and experience

Doodle Untuk Fattah





Dodol boy seterusnya ni pula didedikasikan buat saudara fattah... Fattah ade cakap die malu sebenarnya nak minta dodol ni buat kali ke dua...hihihi, malu-malu tapi mahu... dakpe-dakpe, alif buatkan jugak k..

Fuh, fattah ni cerewet sikit katanya nak pakai topi dan spek mata hitam (hensem katakan).. nah alif dah buatkan semua yang fattah nak ( nasib baik die ni kawan lama alif..huhuhu...)

p/s: macam sempat buat 5 dodol je hari ni...mata dah mengantuk ni sebab tadi alif and bro alif gi tangkap ikan kat sungai..haha!!
Share:

3 komen:

keri ikhwan said...

rajinnya wat dodol

Zul Fattah said...

haha.. tima kasih Alif.. tak sangka on9 skejap hari ni, dpat hadiah ni, haha.. cute sngat.. tima kasih my frend

3no gr33ny said...

huhu..sahabat hamba fattah memang kurang malu (ayat paling sopan)

doodle ni comel..lain la dengan fattah..huhuk

Bonjour & Welcome

Bonjour & Welcome

ألف إسماعيل

Followers

Powered by Blogger.

Theme Support